Doktor Mikaels osäkra planer med Lotta – önskan inför framtiden

lotta engberg mikael sandström

Mikael Sandströms och Lotta Engbergs kärlek blomstrar, och nu avslöjar tv-doktorn att paret har stora framtidsplaner.

Slå på ljud

Tv-doktorn Mikael Sandström och sångerskan och programledaren Lotta Engberg är som bekant numera lyckliga sambos i en lyxvilla strax utanför Göteborg. I juni lämnade de villan och styrde kosan mot Mikaels fritidshus på ön Flatholmen utanför Tjörn på västkusten. Det enkla vita huset – som Mikael själv har byggt – saknar elektricitet, men ligger mycket vackert ute på en ö med en fantastisk fönstervägg ut mot havet.

Där njöt paret av sol, hav, salta dopp – och varandra. Och även av gott vin och god mat, företrädesvis skaldjur enligt Mikael Sandströms Instagramkonto.

Träffades genom offentlig flirt

Paret träffades genom en offentlig flirt från Lottas sida, vilket Mikael blev väldigt smickrad av. Kort därefter flyttade de till huset i Göteborg och nyligen avslöjade Mikael dessutom vad paret har för planer i framtiden.

Både Mikael och Lotta har fullt upp med jobb, bland annat leder Lotta på Liseberg och Mikael har uppdrag för TV4:s Nyhetsmorgon. Dessutom har han startat upp det nya projektet vården.se. Duon planerar även att jobba tillsammans i framtiden.

– Vi ska bo ihop oss och vi har lite olika resplaner, men då måste världen förändras först. Vi vill väldigt gärna resa båda två, sen vore det väldigt roligt om man kan göra någon form av tv tillsammans, inget planerat men det kanske finns en form för det, har han sagt i en intervju med Hant.se.

Foto: TT

Källa: Hant.se