Populärt: Drottning SilviaKronprinsessan VictoriaPrins DanielPrinsessan MadeleinePrinsessan Sofia

Minnesstunden för Noppe ställs in

15 mar, 2017, 14:56 
https://image.svenskdam.se/image-5471672?imageId=5471672&width=1320&height=689
Margareta
Nya uppgifter till Svensk Damtidning.
Annons

Över 700 personer förväntas närvara vid Carl Adam “Noppe” Lewenhaupts begravning. Men nu berättar källor att den efterföljande minnesstunden ställs in. Anledningen lär vara det stora trycket från alla som vill hedra honom. Att ordna en minnesstund för omkring 700 personer är ingen lätt sak att arrangera samtidigt som en stor sorg självklart tynger familjen.

– Noppe var så otroligt omtyckt och självklart vill man inte behöva exkludera någon vid ett tillfälle som detta. Då är det bättre att ställa in helt enkelt, säger en pålitlig källa till Svensk Damtidning.

Håll dig uppdaterad med vårt nyhetsbrev och få kungliga nyheter från hela världen!

Få nyhetsbrev med massor av tips på rolig läsning, spännande nyheter inom kungligt och nöje, repotage och mycket mer till din e-post varje vecka. Nyhetsbrevet är helt gratis!

Ja tack. Jag vill ta emot marknadsföring från Aller Media i form av nyhetsbrev och specifika erbjudanden baserade på profilering. För mer information se Aller Medias integritetspolicy.

Som Svensk Damtidning tidigare har berättat kommer Noppe Lewenhaupt begravas fredagen den 31 mars klockan 14.00 i Hedvig Eleonora kyrka. Hans Rhodin, vän till familjen och till vardags kyrkoherde i Oscarskyrkan, kommer att hålla i begravningen. Kung Carl Gustaf och drottning Silvia kommer att vara på plats under begravningsceremonin.

Foto IBL

Annons