Populärt: Drottning SilviaKronprinsessan VictoriaPrins DanielPrinsessan MadeleinePrinsessan Sofia

Minnesvärda klänningarna – Sanna Nielsens stilresa på Allsångscenen!

10 jul, 2022, 07:46 
Sanna Nielsen

Under åren har hon bjudit på en riktig show – inte minst med sina underbara kläder!

Annons
Här är alla programledare i "Allsång på Skansen" genom tidernaBrand logo
Här är alla programledare i "Allsång på Skansen" genom tiderna

Efter sju glädjefyllda och härliga säsonger meddelade allsångsledaren Sanna Nielsen att det efter denna sommar är dags att lämna över stafettpinnen. Ett tråkigt besked – men som tur är har vi en hel säsong med Sanna framför oss!

Under åren på Sollidenscenen på Skansen har Sanna dykt upp i oerhört vackra kreationer. Här har vi kikat i arkiven och samlat några av hennes allra mest minnesvärda looks!

Här är klänningarna vi minns

Sanna Nielsen

Wow! Denna pastellgula dröm får Sanna att se ut som tagen ur en saga. De vita blomdetaljerna ger verkligen det där lilla extra, och att klänningen är långärmad gör den ännu mer elegant.

Annons
Sanna Nielsen

Anar vi kanske ett mönster? Eller en favoritmodell på Sanna? Den här sortens lite längre a-linje kjol, som smalnar av i midjan och med långa ärmar. Den här gången i en ljusblå tappning, och ett vackert detaljerat tyg!

Sanna Nielsen

Här snackar vi att avsluta på topp. På säsongsavslutningen 2017 briljerade Sanna i denna långa klarröda klänning, som likt den förra är gjort av ett spetsliknande väldigt fint tyg. Den här sticker ut lite – den är inte lika ljus och somrig som hennes klänningar ofta är. Men är det final så är det!

Annons
Sanna Nielsen

Det här var riktigt snyggt – och aningen oväntat! Här slopade Sanna klänningen för en riktigt powersuit i glittrig champangefärg. Kavajen, eller blusen, har dessutom en unik skurning som gör att den faller snyggt och ger den där söta klänning-looken, utan klänning!

Sanna Nielsen

En prinsessdröm! Volanger från början till slut – i en puderrosa nyans. Det var nog många små prinsessälskare där hemma som var avundsjuka på Sanna den här tisdagskvällen.

Annons
Sanna Nielsen

Den här eleganta långklänningen är det nog många som minns. Precis som kavajsetet är den i ett glittrigt material, och vid det här laget vet vi att Sanna ofta klär sig i sådana här ljusa pastellfärger på Allsångskvällarna. Bältet i midjan bidrar med ett elegant fall, precis som att den är klockärmad. I magen gömmer sig dessutom sonen Gibson!

Sanna Nielsen

Vi avslutar med en riktig showstopper! En fladdrig långklänning, med elegant slits upp på låret i somrigt ceriserosa. I midjan har hon ett svart statement-bälte, som knyter ihop looken med de svarta klackarna helt perfekt. Med den här klänningen hade Sanna kunnat dyka upp på vilken röd matta som helst!

Foto: TT

Annons