Svensk Damtidning med i veckans avsnitt av Ladies på Östermalm

Svensk Damtidning med i veckans avsnitt av Ladies på Östermalm
Annons

Ni missar väl inte det underhållande programmet ”Ladies på Östermalm”? I veckans avsnitt förekommer även Svensk Damtidning på ett hörn.

I veckans avsnitt av programmet “Ladies på Östermalm” på TV4+ figurerar faktiskt Svensk Damtidning på ett hörn. Skicklige fotografen Charles Hammarsten, på bilden ovan, och stilfulla modechefen Lena Bråve gör ett modereportage hemma hos Grete Qviberg.
Läs mer på bloggen Bakom Kulisserna››

Annons

Läs även:

Mer om svenska och internationella kungligheter, societet och kändisar från oss på Svensk Damtidning:

Dela på:

9 kommentarer till “Svensk Damtidning med i veckans avsnitt av Ladies på Östermalm”

 1. Medeachintohs.blogspot.com skriver: 3 december, 2010

  Skulle ALLRI falla mig in att titta på eländet.


 2. Susanna skriver: 3 december, 2010

  Själv skulle jag aldrig komma på tanken se på en fotbollsmatch. Och inte skulle jag komma på tanken att skriva det på ett fotbollsforum.
  Det är speciellt roligt att du uppenbarligen aldrig har sett programmet, men du vet ändå att det är ett “elände”.


 3. Medeachintohs.blogspot.com skriver: 3 december, 2010

  Susanna!Det räcker med att sett Östermalmsfruarna på reklam snutten!Fotboll tittar jag aldrig på!


 4. Lotta skriver: 3 december, 2010

  Se Pogrammet 1. Så du kan uttala dig.
  Det är inte så hemskt som du tror. De berörda i programmet lever i stort som andra ( mer eller mindre) skillnaden är bara att de rör sig bland kändisar.
  Tone, som den 3e personer heter, kör ett annat race. Personligen tycker jag att hela hennes attityd personifierar precis det som folk som inte bor på Östermalm tror att de flesta är. Men denna Tone ligger säkert långt ifrån den äkta östermalmaren. Hon är nyrik. Det syns på lång väg. Det är där många som är och som vill visa det också. Men det är inte typiskt östemalmskt.
  Man kan vända på slantarna, även om man bor på östermalm. Det behöver inte vara hummer varje lördag. Husmaskost går också bra.
  Detta skriver jag som bor utanför, men är en flitig gäst i statsdelen.


 5. Medeachintohs.blogspot.com skriver: 3 december, 2010

  Jag har också besökt Östermalm,lite då o då.Vet nog att det finns missär även i den fina stadsdelen.


 6. caterine skriver: 3 december, 2010

  Ganska hemskt att se hur s k finare folk slösar pengar på strunt, klänningar och väskor som inte ser ett dugg bättre ut än kläder från HM. Jag tycker det ser rent tragiskt ut med dessa kindpussar och trams. Men dom här fina damerna blir halta och lytta och rynkiga dom med trots sina pengar. Jag är inte avundsjuk, jag tycker det är rent ut sagt beklämmande hur märkvärdiga dom tror att dom är.


 7. Lisbet skriver: 4 december, 2010

  Jag har inte sett ngt helt program pga tidsbrist men jag vill se det igen. Har helt ändrat uppfattning om Grete Qviberg – okej hon har levt det ljuva livet men uppenbarligen så var det inte så ljuvt… bara utåt!

  Läste om Gretes engagemang för tjejer som hamnat snett… Sen tycker jag hon verkar vara en glad och öppen person som inte glömt varifrån hon kommer. “…säger Grete som i dag driver ett kriscentrum för unga flickor med problem… Stämmer detta så gör hon ju en bra gärning!!!! tycker jag iallafall!!

  Källa:http://www.expressen.se/noje/extra/1.2239094/grete-qviberg-fick-nog-nar-aje-hade-flera-kvinnor


 8. Lisbet skriver: 4 december, 2010

  Mitt förra inlägg såg konstigt ut, gör om det..

  Jag har inte sett ngt helt program pga tidsbrist men jag vill se det igen. Har helt ändrat uppfattning om Grete Qviberg – okej hon har levt det ljuva livet men uppenbarligen så var det inte så ljuvt… bara utåt!

  Sen tycker jag hon verkar vara en glad och öppen person som inte glömt varifrån hon kommer. Läste om Gretes engagemang för tjejer som hamnat snett. ”- Livet har inte bara varit en dans på rosor för mig, säger Grete som i dag driver ett kriscentrum för unga flickor med problem…”
  Stämmer detta så gör hon ju en bra gärning!!!! Tycker jag iallafall!!

  Källa:http://www.expressen.se/noje/extra/1.2239094/grete-qviberg-fick-nog-nar-aje-hade-flera-kvinnor


 9. Artemisia skriver: 5 december, 2010

  jag tycker mycket om LpO men jag tror Tone ar inte typisk ostermalmare. Anyway here you can really see how Sweden is different from Paris or Milan; just like looking thirty years backwards


This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Annons

Laddar