Populärt: Drottning SilviaKronprinsessan VictoriaPrins DanielPrinsessan MadeleinePrinsessan Sofia

Misstankarna om Zlatan och Helena Seger stämmer – nu bekräftas gemensamma beslutet

02 maj, 2024, 14:00 
Helena Seger och Zlatan Ibrahimovic har nått en överenskommelse efter alla spekulationer.
Annons

Helena Seger och Zlatan Ibrahimovic har levt ihop i två decennier. Det har varit en fantastisk resa för kärleksparet – en som har tagit dem på äventyr över nästan hela världen.

Många som följt Zlatan och Helena har misstänkt att det är en väldigt speciell relation. En relation som går stick i stäv med klyschan kring berömda fotbollsspelare och deras partners.

Zlatans stora hemlighet – inte ens Helena Seger vissteBrand logo
Zlatans stora hemlighet – inte ens Helena Seger visste

Zlatan bekräftar: Misstankarna om Helena Seger stämmer

Och i en intervju med Youtube-kanalen #ABtalks berättar Zlatan att han och Helena fattat ett gemensamt beslut om att leva på ett annat vis. De nobbar det typiska lyxlivet för en mer jordnära tillvaro.

Annons
Zlatan Ibrahimovic och Helena Seger
Vilket glamoröst par!TT

– Folk tror kanske vi är en familj som lever lyxliv men hon tvättar, hon lagar mat. Den enda hjälpen vi har är en städare. Jag kör barnen till skolan, jag hämtar dem från träningen som en normal familj och det är så vi har valt att ha det, säger Zlatan.

Zlatan berättar också att när familjen bodde i Los Angeles cyklade sönerna Vincent och Maximilian till skolan. Alla andra barn hade privatchaufförer.

– Jag lämnar och hämtar barnen, kan inte jag gör hon det. När de har läxor hjälper jag dem, om jag inte kan gör hon det. En normal familj, med ovanliga möjligheter, säger Zlatan.

Annons

Zlatan: "Det ska vara 50/50"

Zlatan har alltid lyft fram Helena som en viljestark kvinna med skinn på näsan.

– Jag tycker inte man ska ha ett stort ego i en relation, att du står över någon annan. Jag tycker det ska vara 50/50, så klart tar hon mer ansvar i vissa områden och i andra områden tar jag mer ansvar. Men nyckeln till vår relation är att vi har försökt leva så normalt som möjligt, säger Zlatan.

Annons