Populärt: Drottning SilviaKronprinsessan VictoriaPrins DanielPrinsessan MadeleinePrinsessan Sofia

Mitt i sommarhettan – Carola dyker upp i tomteluva

04 aug, 2018, 13:00 
Agneta Nisbeth
Ja hon är för härlig allas vår sångfågel Carola! Här kan ni se henne göra reklam för sina julkonserter - mitt i superheta sommaren - med ett par roliga filmer.
Annons

Carola Häggkvist har humor, det må man säga! Se de underbara filmerna från hennes Instagram där hon dyker i sjön med en tomteluva för att göra reklam för sina julkonserter. Hon skriver:

“Kära gänget! I vått & torrt. Idag kl 14.00 släpps de allra första biljetterna till konserterna ’Jul med Carola & hennes vänner’ som har premiär den 23/11 på Steninge slott, Märsta. Ticketmaster släpper upp biljetterna till allmänheten måndagen den 6/8 … wohooo nu ökar vi!!”

Håll dig uppdaterad med vårt nyhetsbrev och få kungliga nyheter från hela världen!

Få nyhetsbrev med massor av tips på rolig läsning, spännande nyheter inom kungligt och nöje, repotage och mycket mer till din e-post varje vecka. Nyhetsbrevet är helt gratis!

Ja tack. Jag vill ta emot marknadsföring från Aller Media i form av nyhetsbrev och specifika erbjudanden baserade på profilering. För mer information se Aller Medias integritetspolicy.

Och så tillägger hon:

“Ja, jag simmade iväg i sjön i min tomteluva sjungandes på ’Hej mitt vinterland.’ Hi hi. Mycket lera, näckrosor och gäddhäng. Ser mer ut som en combat krigare.. och det är väl det jag innerst inne är. Som vägrar låta lågan slockna, finner nya vägar och inte är rädd att få ’lite skit under naglarna’.”

Hon lägger också till ytterligare en kul film, där hon dyker ner i sjön, med sin tomteluva på huvudet.

Foto: Stella Pictures

Annons