Morgan Freeman tvingas betala 2,7 miljarder

Morgan Freeman tvingas betala 2,7 miljarder
Annons

Morgan Freeman med hustru Myrna då de fortfarande var gifta.

Morgan och Myrna för fem år sedan.Morgan Freeman får betala dyrt för tidigare synder, nu tvingas han avstå sina filmmiljarder till sin exhustru. Men så sägs det också att han haft en affär med sin styvdotters dotter…

Han må vara en skådespelare av Oscar-klass men vad hjälper det om har har trasslat till det för sig i privatlivet. Förra året uppdagades det att den 73-årige filmstjärnan haft en längre relation med sin styvdotters dotter, E’Dena Hines. Hon ska dessutom bara ha varit 17 år när de började att umgås.

Annons

Otrogen

Morgans hustru Myrna Colley-Lee hade redan 2007 upptäckt att maken var otrogen med en lärare som hette Mary Joyce Hays och ansökte genast om skilsmässa. De hade då varit gifta i 26 år. Nu kommer efterräkningen för skådespelarens otrohet, han måste betala 2,7 miljarder till sin exhustru.

Munkavle

Skilsmässan kommer att bli en av Hollywoods dyraste, förutom miljarderna får Myrna huset i Los Angeles och en lägenhet i New York samt parsts gamla semesterhus I Västindien. Dessutom har Myrna inte belagts med munkavle, vilket innebär att hon i framtiden kan berätta alla smutsiga detaljer om skilsmässan i en bok. Och på så sätt tjäna än mer pengar.

Av Agneta Nisbeth
Foto: Stella Pictures

Läs även:

Mer om svenska och internationella kungligheter, societet och kändisar från oss på Svensk Damtidning:

Dela på:

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Annons

Laddar