Populärt: Drottning SilviaKronprinsessan VictoriaPrins DanielPrinsessan MadeleinePrinsessan Sofia

Möt dagens sommarpratare: Victoria Silvstedt

08 jul, 2018, 11:00 
AvAnnaClara von Hofsten
Idag sommarpratar finanskvinnan, modellen och skådespelerskan Victoria Silvstedt. Här berättar Victoria om hur förvånad hon blev över att få frågan, vad mamma Ulla sa och om sin relation till Sverige.
Annons

Hej Victoria, du är en av årets Sommarpratare, hur känns det?

– Det är en ära, jag kände mig så glad och hedrad när jag blev tillfrågad. Men framför allt blev jag jätteförvånad, för jag minns att jag lyssnade på ”Sommar” när jag var liten och det var typ det största man kunde göra. Och min mamma undrade också; varför frågar de dig liksom, haha! Men något bra måste jag väl ha gjort antar jag…

Var det ett svårt beslut att tacka ja?
– Nej, jag tackade ja på en gång! Jag har redan spelat in mitt avsnitt och det var en otrolig upplevelse att gå igenom hela mitt liv, det var nästan som en terapisession. Det blev väldigt djupt, inte så ytligt, och det kändes bra.

Håll dig uppdaterad med vårt nyhetsbrev och få kungliga nyheter från hela världen!

Få nyhetsbrev med massor av tips på rolig läsning, spännande nyheter inom kungligt och nöje, repotage och mycket mer till din e-post varje vecka. Nyhetsbrevet är helt gratis!

Ja tack. Jag vill ta emot marknadsföring från Aller Media i form av nyhetsbrev och specifika erbjudanden baserade på profilering. För mer information se Aller Medias integritetspolicy.
Pappa Bo och mamma Ulla var de enda som fick veta i förväg att Victoria skulle Sommarprata.

Har det varit svårt att hålla det hemligt?

Annons

– Nej, för jag har inte varit i Sverige sedan jag spelade in programmet. Mamma och pappa har ju självklart vetat om det men de har hållit tyst.

Programmet Sommar är ju väldigt svenskt, vad har du för relation till Sverige idag?

– Åh, den är jättebra! Jag älskar Sverige och jag har svenska värderingar. Och det är jag stolt över, för utomlands ses vi svenskar som ärliga och pålitliga, och det är egenskaper som man verkligen uppskattar när man bott länge utomlands. Faktum är att jag känner mig mycket mer svensk nu, än när jag var yngre!

Annons