Populärt: Drottning SilviaKronprinsessan VictoriaPrins DanielPrinsessan MadeleinePrinsessan Sofia

Mysteriet kring Bianca Ingrossos okända syster – efter kusliga upptäckten

20 okt, 2022, 12:00 
Vilken chock!
Annons
Så bor alla i familjen Wahlgren – lyxlägenheter och hus i SpanienBrand logo
Så bor alla i familjen Wahlgren – lyxlägenheter och hus i Spanien

Många tycker nog sig ha stenkoll på den välkända familjen Wahlgren/Ingrosso. De syns ju både här och där, i rutan, på radio och på diverse scener runt om i landet.

Men i en så stor familj finns det de som lyckas hålla sig mer under radarn...

Där bor familjemedlemmarna

Inte nog med att klanen är stor, den är också utspridd över kontinenten. Hemma i Sverige har vi såklart Pernilla Wahlgren med barnen Oliver, Bianca, Benjamin och Theo, och hela Pernillas syskonskara.

Föräldrarna till dem hittar vi allt som oftast på den spanska sydkusten i staden Nerja, där Christina Schollin och Hans Wahlgren har ett av sina hem. Men de är såklart ofta hemma i Sverige med familjen, då på vackra skärgårdsorten Norra Lagnö.

Och om vi stannar i Spanien hittar vi ännu mer spår av det starka släktet! I soliga Palma bor nämligen Pernillas ex-make, och hennes tre äldsta barns pappa, Emilio Ingrosso tillsammans med frun Åsa. De har även en lyxvåning i Stockholm för omväxlingens skull!

Annons

Biancas ord om upptäckten

Men hemma i Stockholm finns det någon betydligt mer anonym. Åsa Ingrosso har barn sedan ett tidigare äktenskap, och kanske är de inte rent formellt en del av Wahlgren/Ingrosso-släktet.

Barnen Oliver och Lina Björling är bonussyskon till bland annat Bianca, och trots att de inte har något blodsband finns det en kuslig likhet...

Lina, 24, är nämligen hiskeligt lik Bianca Ingrosso! När båda två fångas på bild är kommentarerna som flödar in om hur lika varandra de är ett faktum.

Till och med Bianca själv har uppmärksammat detta, efter att så pass många frågat om det:

"Jag och min plastsyrra är faktiskt obehagligt lika" skrev hon då på Instagram.

Ja, se bilderna nedan och avgör själva. Visst är det ett mysterium att de är så lika – fast att de inte ens delar gener?

Bianca Ingrosso.....

och Lina Björling!

Foto: TT/Skärmdump

Annons