Populärt: Drottning SilviaKronprinsessan VictoriaPrins DanielPrinsessan MadeleinePrinsessan Sofia

Naken man tog sig in på Melindas och E-Types bröllop – Säpo inkopplade: ”Chock”

03 okt, 2023, 17:30 
Nu väljer Per Andersson att kommentera nakna händelsen på Melinda Jacobs och E-Types bröllop.
Annons

Det hade pratats om bröllopet länge. När Melinda Jacobs och Martin E-Type Eriksson vandrade fram för att säga ”ja” till varandra i Vadstena Klosterkyrka hade de bjudit in närmare 400 gäster.

6 saker du inte visste om Melinda JacobsBrand logo
6 saker du inte visste om Melinda Jacobs

På listan rymdes flera uppsatta personer, bland andra statsminister Ulf Kristersson, och kändisvänner i form av schlagerdrottningen Carola Häggkvist och komikern Per Andersson.

Den sistnämnda hade dessutom kommit med ett ess i rockärmen. Mitt under brinnande fest bestämde han sig för att kasta kläderna, kliva upp på scen och göra någon form av nakendans.

Annons
Per Andersson
Per Anderssons nakendans möttes av både skratt och applåder.

Melinda Jacobs visste ingenting

I efterhand kom det fram att Per Andersson bestämt sig för att bjuda på sitt paradnummer ”Kuk i hatt”, som innebär att han klär av sig naken och med hjälp av en hatt döljer sina privata delar.

Gästerna brast ut i skratt, applåderade åt Per Anderssons beslut och tycktes uppskatta numret. Samtidigt var det nog en förvånad Melinda Jacobs, som inte haft någon aning om numret inför bröllopet.

– Ja jo, självklart kuppade jag mig in. Eller jag kuppade mig in via Martin, han ringde ju mig. Han var den enda som visste det, det var väldigt få som visste, Melinda visste det inte. Så det var ju mycket chock i luften, säger Per Andersson till Hänt.

Annons
Per Andersson
Per Andersson berättar för Hänt att han kuppade sig in och att den enda som visste om hans planer var Martin E-Type Eriksson.

Säpo nära att storma scen

Melinda var långt ifrån ensam om att förvånas över Per Anderssons beslut. På plats var även Ulf Kristerssons Säpo-vakter, som garanterat fick sig en chock när de såg vad komikern hade i görningen.

Enligt Per Andersson gick det nästan så långt att vakterna tog sig upp på scen för att stoppa numret.

– Det var ju till och med några Säpo-vakter som var på väg upp, som inte hade fått informationen, säger Per.

Melinda Jacobs, Martin E-Type Eriksson
Enligt Per Andersson var Ulf Kristerssons Säpo-vakter på väg upp på scen.

Foto: TT

Annons