Nu finns det en ny version av appen - uppdatera din app genom att klicka här

Nu finns det en ny version av appen på Google Play Store - uppdatera din app där!

Nakenchocken under middagen – som gjorde Lotta Lundgren obekväm

Nakenchocken under middagen – som gjorde Lotta Lundgren obekväm

Det gick inte helt hem hos henne!

Stora lögnen i Nyhetsmorgon avslöjad! Hör TV4-profilen Anders Pihlblad om fusket
0:55

Efter reklamen: Stora lögnen i Nyhetsmorgon avslöjad! Hör TV4-profilen Anders Pihlblad om fusket

(0:55)

Slå på ljud

TV4 har under en lång tid levererat den ena succéprogrammet efter det andra. Programmet, En smak på livet där Erik Haag, 54 och Lotta Lundgren, 51, är programledare är inget undantag. Under lördagen var det dags för Marko Lehtosalo, 47, eller Markoolio som han är mest känd som, att medverka i succéprogrammet.

Markoolios medverkan bjöd på både skratt och känslor. Ett gripande ögonblick var när Marko berättade om sin tjänstgöring.

– Vi hade en slutövning, det var inte många veckor kvar på tjänstgörningen då, då kom kaptenen med en telefon till mig, vi var ute på fält, och då visste jag direkt när han sa ”Lehtosalo, ni har telefon”. Man får inte ha kontakt med någon om det inte har hänt någonting och då fick jag beskedet att min mormor hade gått bort och det var vidrigt, säger han i programmet och fortsätter:

– Då gick jag in i skogen och stod och sparkade på ett träd och hade panik, sen åkte jag hem, fort som fan. Hon var som en sorts trygghet för det var emellanåt stökigt hemma och hos henne var det lugnt.

Nakenchocken som gjorde Lotta Lundgren obekväm

I förberedelse för programmet så har Erik Haag och Lotta Lundgren talat med flera nära och kära till Marko. Syftet är att lära sig så pass mycket om gästen så att de kan väcka minnen med mat som han tidigare ätit i sitt liv. Och i slutet dyker både Markos bror och barndomsvän upp.

– När vi har frågat folk om dig och ditt ätande då träffade vi på en exfklickvän som sa att hennes starkaste minne var att du gick runt utan brallor och drack ur mjölkpaketet. Stämmer det här? Frågar Erik Haag och Markoolio brister ut i skratt.

– Alltså bara naken under, som Kalle Anka? säger han i skrattanfallet.

– Eller i kalsong, flikar Lotta Lundgren in.

Nakenchocken! Foto: TV4/ Skärmdump

– Hahaha, det kan ha varit naken, säger Markoolio.

Erik Haag får sedan en idé som sedan alla utför. De tar av sig byxorna. Markoolio är inte sen på att hänga på och drar av sig sina byxor. Erik Haag och Lotta Lundgren gör samma sak.

– Det här börjar kännas som en finsk fest, säger Markoolio och skrattar när han går omkring.

Någon som inte riktigt är bekväm med situationen är Lotta Lundgren.

– Jag känner inte att jag blev avspänd av det här, sa hon i programmet.