Populärt: Drottning SilviaKronprinsessan VictoriaPrins DanielPrinsessan MadeleineVictoriadagen

Nanne Grönvalls familjelycka – med ABBA-mannen!

10 jul, 2023, 16:30 
Minna Sarpaneva
Nanne Grönvall

Nanne Grönvall berättar om sin medverkan i Lotta på Liseberg och den stora familjelyckan för Svensk Damtidning.

Annons

Nanne Grönvall har en lång och succérik karriär i ryggen. Bland annat har sångerskan, låtskrivaren och skådespelerskan deltagit i Melodifestivalen hela 13 gånger!

Nanne Grönvall - 5 saker du inte visste om artistenBrand logo
Nanne Grönvall - 5 saker du inte visste om artisten

Det är bara ett av många exempel på hennes framgångar. Men det är inte bara karriären som är en succé, Nannes privatliv kantas även det av lycka!

Nanne Grönvall uppträder på Lotta på Liseberg

Utöver Melodifestivalen har Nanne Grönvall också medverkat i Lotta på Liseberg flera gånger, och ikväll är det dags igen. Tillsammans med One More Time och Kärlekskören intar hon scenen på Liseberg.

Annons

"Det ska bli så kul att vara med i kära Lotta På Liseberg med både One More Time och Kärlekskören. Ett härligt gäng att få sjunga om kärlek och vänskap [med]. Ett budskap som känns extra viktigt nu", skriver Grönvall i meddelande till Svensk Damtidning.

Här är Sveriges 8 rikaste kvinnor – hela listanBrand logo
Här är Sveriges 8 rikaste kvinnor – hela listan

Nanne Grönvalls familjelycka

Nanne Grönvall är gift med Peter Grönvall, son till Abba-stjärnan Benny Andersson. Peter har gått i sin pappas fotspår och är musiker även han. Bland annat har han synts i SVT-programmet Så ska det låta där han, bland annat, har tolkat Abbas musik.

Annons

Tillsammans har Nanne och Peter Grönvall två gemensamma barn, Charlie och Felix, och nyligen utökades familjen. Nanne blev farmor för fjärde gången – till en liten Céleste.

För Svensk Dam berättar Nanne Grönvall om känslorna kring att bli farmor igen.

"Det är helt fantastiskt att bli farmor igen. Både Peter och jag älskar att få vara med våra barnbarn och hitta på olika saker. Nu blir det att dra barnvagn igen och det känns helt magiskt roligt", skriver hon och fortsätter:

"Vi är så tacksamma att få uppleva våra barnbarns uppväxter och finnas där för dem. Livets efterrätt som man brukar säga, och det stämmer så bra."

Så härligt, och grattis till Benny Andersson som har blivit gammelfarfar ännu en gång!

Annons