Natalie Schuterman säljer lyxvåningen på Östermalm

natalie schuterman säljer lyxvåningen på östermalm

Det är inte ofta man får en inblick i en av Stockholms lyxigaste våningar. Men nu säljer modeikonen Natalie Schuterman sin Östermalmspärla och bilderna, från mäklarfirman Lagerlings, får oss att tappa andan!

Adressen duger. I hjärtat av Östermalm bor modeikonen, och affärskvinnan, Natalie Schuterman. Hon har gjort sig känd som ägare till den mest exklusiva designboutiqen i hela Sverige. En butik som även blev ett begrepp i tv-serien Solsidan, eftersom karaktären “Mickan”, spelad av Josephine Bornebusch, var stamkund där.

Exklusiva bilder från den lyxiga våningen

Men nu har det börjat talas om Natalie Schuterman i ett helt annan sammanhang. Hon ska nämligen sälja sin lyxvåning på en av Stockholms finaste adresser. Försäljningen sköts av den välrenommerade mäklaren Richard Lagerling på Lagerlings Östermalm, men priset är hemligt och man erbjuder bara privata visningar.

natalie schuterman richard lagerling

Våningen på Karlapan imponerar!

184 kvadratmeter av hög internationell klass

I annonsen beskrivs våningen som unik och av hög internationell klass. Den är smakfullt renoverad, med en stor sovrumssvit, öppen spis, platsbyggt kök och vacker terass. I slutet skriver man också att våningen har det bästa läget, på Karlaplans solsida, vilket förstås för tankarna till den populära TV4-serien, som Natalie tidigare förknippats med.

natalie schuterman

Stora sällskapsytor i våningen med “hög internationell klass”.

Dottern Chloé är en känd bloggare

Fyrarummaren sträcker sig över 184 kvadratmeter och den magnifika utsikten, från terassen, kan förtrolla vem som helst.

natalie schuterman

Master bedroom med utsikt över Stockholms finaste adress.

Natalies dotter, Chloé Schuterman, 21, har även hon gjort sig ett känt namn. Hon driver en stor blogg och har över 100 000 följare på Instagram.

natalie schuterman

Natalie med dottern Chloe.

natalie schuterman

Natalie Schuterman är inte bara expert på designkläder – hon har även en känsla för inredning!

Foto: TT