Populärt: Drottning SilviaKronprinsessan VictoriaPrins DanielPrinsessan MadeleinePrinsessan Sofia

Niclas Wahlgren öppnar äntligen upp – avslöjar sanningen om familjen

21 jul, 2023, 15:20 
Vendela Lönnqvist
Niclas Wahlgren berättar nu om känslorna.
Niclas Wahlgren berättar nu om känslorna.

Det är inte alltid en dans på rosor att vara kändis...

Annons
6 kärlekspar i Let's dance – så gick det sen!Brand logo
6 kärlekspar i Let's dance – så gick det sen!

Han är en av många kända ansikten i klanen Wahlgren-Ingrosso – Niclas Wahlgren, 58, är storebror till Linus Wahlgren, Allsång på Skansen-aktuella Pernilla Wahlgren och därav morbror till Oliver, Bianca och Benjamin Ingrosso.

Niclas Wahlgren – då gjorde han karriär

Men han gjorde karriär långt innan "Wahlgrens värld" satte den omtalade familjen på kartan. Som 18-åring tog han sig an rollen som Kim i filmen "G – som i gemenskap" och rattade även det älskvärda barnprogrammet "Nicke & Nilla" tillsammans med lillasystern.

Idag kan Niclas titulera sig som skådespelare, artist och programledare – inga ovanliga yrkesbeteckningar om man är barn till Hans Wahlgren och Christina Schollin.

Niclas Wahlgren talar ut om kändisskapet

Man kan gott påstå att näst intill samtliga barn i sagd släkt föddes med rampljuset som strålkastare på BB.

Och kul har det väl varit på vägen? Nja, inte alltid om man frågar Niclas.

Annons

I Nemo Hedéns podcast "Nemo möter en vän" berättar artisten nu öppet om de björntjänster som kommer med arbetet som svensk underhållare.

Niclas Wahlgren: "Stänger av rent känslomässigt"

Inte minst för en av Sveriges mest kända familjer, som Niclas menar tvingas motta kritik, hat och förutfattade meningar:

– Jag vet ju att det är ungefär det enklaste som finns, om man vill synas och höras, att sparka på dem som folk känner till. Vår familj är väldigt många att känna till och jag fattar det, säger Niclas till Nemo.

Hans uppfattning är att familjen "geggas ihop" till en klump och därmed inte ses som egna individer.

– Det man fått lära sig, som jag inte vet är bra eller dåligt, är att stänga av rent känslomässigt. Men också vikten av att inte gegga ihop oss själva som en klump. Vi är alla unika individer även om råkar vi tycka om typ samma sak yrkesmässigt.

Riktar kritik mot Pernilla och Biancas hatare

Däremot poängterar han i podden att det inte är han som stått i den värsta skottelden, eftersom han var en av de första att slå igenom bortsett från föräldrarna.

– Jag förstår att man kan ha förutfattade meningar om människor, det har jag själv haft i yngre dar men man får lära sig av sina misstag och växa som person.

Annons