Populärt: Drottning SilviaKronprinsessan VictoriaPrins DanielPrinsessan MadeleinePrinsessan Sofia

Niclas Wahlgrens bråk med kändismannen: "Satte honom i skiten – pallar inte mer"

07 jul, 2023, 14:00 
Nic
Niclas Wahlgren har hamnat i bråk med en annan kändis.
Annons

Niclas Wahlgren har haft en omväxlande karriär. Han slog igenom redan 1983 med med kultrullen G – som i gemenskap 1983. Men för många i en viss ålderskull är han främst förknippad med något helt annat.

Nicke & Mojje var ett barnprogram som gick i TV4 i början av seklet. Med sin hälsningsfras "Tjabba tjena hallå" blev duon en självklar favorit för många barn födda på 1990-talet.

Pernilla Wahlgrens ärliga ord om att få sitt första barnbarnBrand logo
Pernilla Wahlgrens ärliga ord om att få sitt första barnbarn

Niclas Wahlgren i bråk: "Pallar inte mer"

Nicke & Mojje bestod av Niclas och vännen Morgan "Mojje" Johansson. Det var den senare som bröt upp samarbetet, mitt när det gick som bäst.

Annons
Morgan "Mojje" Johansson
Det blev för mycket för Mojje!

– Det var en helt fantastisk resa, men det blev så extremt mycket. Jag hade heller aldrig stått framför en kamera och spelat teater. När allt var inspelat och klart var jag helt slut och då skulle vi åka ut på 79 spelningar. Jag blev också lite oförberett farsa då och när vi sedan var klara och TV4 erbjöd oss ytterligare år, då sa jag ”jag älskar dig Niclas, men jag pallar inte mer”, säger Mojje till Aftonbladet.

Niclas blev inte glad när vännen plötsligt drog sig ur.

Annons

– Jag satte ju honom i skiten. Men sedan klev hans syrra Pernilla in. Då var det inga ledsna miner längre och i dag förstår han mig, säger Mojje.

"Niclas ringde mig – jag blev så sjukt glad"

Tillsammans med Pernilla Wahlgren drog Niclas igång Nicke & Nilla, vilket också blev en stor succé. Men han glömde inte Mojje.

– Niclas ringde mig för några år sedan och frågade om vi skulle göra ett 20-årsjubileum. Jag blev så sjukt glad. Men då kom pandemin och då rann det ut i sanden. Men vi har inte begravt den idén helt. Men vi är goda vänner och träffas och hänger, säger Mojje.

Mojje gjorde senare programmet Mimmi och Mojje i TV4, tillsammans med Mimmi Sandén.

Annons