Nicole avslöjar sanningen om relationen med Peter Forsberg: "Vi träffas väldigt sällan"

Nicole avslöjar sanningen om relationen med Peter Forsberg: "Vi träffas väldigt sällan"

Nicole Nordin och Peter Forsberg har varit ett par i elva år.Men nu ser deras vardag lite annorlunda ut jämfört med tidigare.
Det här är Hagasessorna
Slå på ljud

Peter Forsberg var i slutet på sin hockeykarriär när han träffade Nicole Nordin. Året var 2009  – och vid den tiden pluggade Nicole fortfarande på Handelshögskolan i Stockholm. Det hela utvecklade sig till en blixtromans, för redan året därpå hade Peter och Nicole förlovat sig.

Nicole Nordin om förhållandet med Peter Forsberg

Tillsammans har Nicole och Peter barnen Lennox, Lily och Diego.

Tillsammans har Nicole och Peter barnen Lennox, Lily och Diego.

Men nu lever inte paret riktigt lika intimt längre. Båda två har karriärer på sitt håll – och det är inte alltid deras liv är ett hundra procent synkade.

Nicole driver sitt skoföretag, som har sin bas i Schweiz.

– Det funkar bra, vi har båda mycket respekt för varandra. Vi behöver inte tycka lika i allting. Vi har också lärt oss att sätta gränser för när vi pratar business hemma. Jag hade en era att jag var så passionerad att jag inte kunde sluta prata skor. Man måste ha en öppen dialog om sånt, det är bara bra för oss. Vi gör inte så likadana saker, det ska jag trycka på. Vi har väldigt olika roller och träffas väldigt sällan. Vi har en distansrelation, vi reser väldigt mycket i våra olika roller. Med barn hemma så ses man sällan. Man träffas på Arlanda, kysser varandra och säger hejdå, har Nicole sagt i podcasten Loungepodden. 

“Vill inte sätta sprätt på någon annans pengar”

För Nicole är karriären otroligt viktig. Hon vill ha en egen grund att stå på – och inte leva på miljonerna som Peter drog in under sin tid som NHL-proffs.

– Det finns en fördom att om man som ung kvinna dejtar en äldre man och att man då anses gillar man spa och shopping. Det är tråkigt, jag har aldrig varit en person som vill gå runt och sätta sprätt på någon annans pengar. Det känns otroligt mycket bättre att ha tjänat ihop sitt kapital och unna sig något av sina pengar, har hon sagt.

Peter är också en etablerad affärsman, med ansvar för investmentbolaget och delägarskap i fastighetskoncernen Lerstenen. Han och Nicole räknar båda Schweiz som sin fasta punkt – men arbetet tvingar dem att röra på sig en hel del.

– Både Nicole och jag reser ju mycket, men vi ser till att en av oss alltid är hemma, även om vi har hjälp där hemma. När vi är hemma med barnen försöker vi verkligen vara med och vara engagerade föräldrar. Samtidigt tycker jag att det är bra att barnen lär sig att man jobbar lite, så att de förstår att inte allt är gratis i livet, sa Peter i en intervju med Expressen.

 

LÄS OCKSÅ: Så lever Anders Tegnell med sin familj – hustruns kärleksfulla hälsning