Populärt: Drottning SilviaKronprinsessan VictoriaPrins DanielPrinsessan MadeleinePrinsessan Sofia

Nicole Nordin visar upp lyckan – åtta månader efter uppbrottet från Foppa

16 jan, 2024, 18:00 

Nicole Nordin delar nu med sig av härliga bilder från ett magiskt vinterparadis.

Annons

I maj förra året bekräftade Peter Forsberg och Nicole Nordin att deras kärlekssaga var slut. Då hade de varit tillsammans i 13 år och skaffat barnen Lennox, Lily och Diego ihop.

5 saker du vill veta om Magdalena Forsberg!Brand logo
5 saker du vill veta om Magdalena Forsberg!

Efter separationen har det varit full fart för paret. Båda har fortsatt att jobba hårt, men också sett till att försöka hitta ett lugn i tillvaron och prova på nya saker.

– Mitt i ett turbulent år med stora beslut som fattats och förändringar som pågår fick jag möjlighet att knyta nya trygga kontakter, få mig ett gott skratt och hitta tid & utrymme för att återställa, ladda och balansera om, skrev Nicole i ett inlägg efter en resa till Franska rivieran.

Annons
Nicole Nordin och Peter Forsberg
Nicole Nordin och Peter Forsberg.

Nicole visar upp lyckan

Nicole Nordin och Peter Forsberg var inte bara ett par, de var och är arbetskollegor och delägare i skoföretaget Inuikii, vilket också var orsaken att de flyttade till Schweiz 2018.

Efter separationen bor båda kvar i Schweiz och förutom Inuikii är Nicole också grundare av modeagenturen Alline Agency och det företaget har nu haft ett möte med klädmärket Montereggi Point.

”Tack Montereggi Point för en bra kick-off och vacker samlingspresentation. Familjeföretag när det är som bäst”, skriver en lycklig Nicole på Instagram.

Annons

Härliga vinterbilderna

Ja, det verkar onekligen som att Nicole trivs som fisken i vattnet i det land som har sådan närhet till exklusiva och vackra skidbackar.

I en rad bilder på Instagram har Nicole delat med sig när hon är ute och åker i det snötäckta landskapet och ser ut att njuta som bara den av den plats hon befinner sig på.

Det är en lycka som hon verkar dela med Peter Forsberg, som tidigare sagt att han inte har några planer på att flytta hem till Sverige.

Annons

– Man kan till och med åka i fängelse om man kör för mycket för fort och när man läser Aftonbladet är det väl inte så positivt det som händer i Sverige med alla skjutningar. Här kan mina barn gå till skolan i en trygg miljö. Jag är glad att jag bor i Schweiz och man håller sig inom vad man får göra helt enkelt, sa han till Aftonbladet.

Foto: TT/Instagram

Annons