Populärt: Drottning SilviaKronprinsessan VictoriaPrins DanielPrinsessan MadeleinePrinsessan Sofia

Nicole Nordin visar upp lyckan med nya kärleken – tagit nästa steg!

07 maj, 2024, 04:30 
Nicole Nordin och Marc
Nicole Nordin ler stort på bilderna med Marc, där de pussas, håller handen och busar – och nu visar hon nästa stora steg!
Annons
Så blir Peter ”Foppa” Forsbergs & Nicole Nordins nya liv efter uppbrottetBrand logo
Så blir Peter ”Foppa” Forsbergs & Nicole Nordins nya liv efter uppbrottet

Allt pekar på att Nicole Nordin, 36, hittat kärleken igen och det är i en man vid namn Marc, som precis som Nicole är entreprenör.

Honom har vi sett flitigt på Nicoles Instagram de senaste månaderna och nu tycks de verkligen gjort sin relation officiell.

Ja, på Nicoles senaste bilder pussas de, kramas, håller handen, lyfter varandra – ja, allt man brukar göra med en partner. Och nu kan Nicole visa ytterligare ett stort steg!

Nicole Nordin pussar mannen

Ganska precis ett år har gått sedan Nicole och Peter "Foppa" Forsberg, 50, meddelade att de går skilda vägar efter 13 år.

Annons

I sitt gemensamma uttalande betonade de att de skulle fortsätta jobba ihop och mötas kring sina tre barn. Något de gjort, samtidigt som Nicole alltså startat upp ett nytt liv – där Marc har en huvudroll.

Nicole och Marc reser mycket och verkar ha en väldigt lekfull relation. Och man har som sagt anat att det kan röra sig om mer än bara vänskap.

Inte minst när Nicole publicerade den här videon för drygt en vecka sedan där hon pussar Marc, tillsammans med texten: "Om inte du för alltid, ingen annan någonsin".

Annons

Nicole Nordins nya steg

Och nu kan man se att Nicole och Marc tagit ytterligare ett steg och det är att den förstnämnda skriver rakt ut att man ska "bli kär i någon som både är ens trygga punkt och ens största äventyr" tillsammans med flera kärleksfulla bilder.

Även här håller Nicole och Marc handen och busar, vilket tycks vara så de föredrar att umgås. Man blir så rörd när man ser bilderna!

Tryck på den gråa pilen till höger.

Foto: TTAnnons