Populärt: Drottning SilviaKronprinsessan VictoriaPrins DanielPrinsessan MadeleinePrinsessan Sofia

Nicole Nordin visar upp nya lyckan – tre månader efter uppbrottet: ”Så tacksam"

24 jul, 2023, 09:10 

Nicole Nordin är så lycklig – nu berättar hon.

Annons

Det var i början av maj som det oerhört framgångsrika paret Peter Forsberg och Nicole Nordin meddelade att de valt att gå skilda vägar.

Sedan dess har båda två varit sparsamma med detaljer om livet efteråt, men nu väljer Nicole att dela med sig av något som förgyllt hennes liv på senaste.

Här är Sveriges 5 rikaste!Brand logo
Här är Sveriges 5 rikaste!

Peter Forsberg lämnar Schweiz

Det var 2010 som Nicole och Peter förlovade sig, och efter 13 år ihop och tre barn valde de alltså att separera. Beslutet ska ha varit "ömsesidigt och kärleksfullt fattat", och under de tre månader som gått har varken Peter eller Nicole valt att gå djupare i frågan.

Nicole däremot, har fortsatt att flitigt uppdatera sin Instagram. Där delar hon bilder på de tre barnen, och vackra vyer från hemmet i Schweiz. Familjen flyttade dit 2018 i och med delägarskapet i skoföretaget Inuikii, som har sitt huvudkontor där.

Annons

Sett till Nicoles Instagram bor hon kvar där ännu, och det verkar som att Peter gör detsamma. För en dryg vecka sedan publicerade han en bild med texten "Hejdå vackra Zug! Vi ses när skolan börjar"

Nicole Nordin berättar om nya lyckan

Under förra veckan berättade Nicole att hon och barnen befinner sig på Formentera, en spansk solig ö belägen i Medelhavet. Där lekte de i havet, njöt av solen, och bara tillbringade kvalitetstid i varandras sällskap.

Men nu ser det ut som att de är tillbaka hemma igen, eftersom Nicole geotaggar staden Zürich i sina nya Instagram-storys. Där berättar hon också att hon skaffat en helt ny hobby, som verkar bringa henne en hel del lycka.

Hon står på en surfbräda bakom en båt, och susar igenom vattnet. Den nya hobbyn kallas wakeboard, och går alltså utmärkt att ägna sig åt hemma i Schweiz.

En skärmdump från Nicole Nordins Instagram när hon surfar efter en båt

I ett annat klipp där hon surfar skriver hon "Så tacksam för LIVET!!!". Visst verkar det som att Nicole är på en bra plats, och att hon hittat något hon verkligen tycker om.

En skärmdump från Nicole Nordins Instagram när hon surfar efter en båt

Foto: TT

Annons