Populärt: Drottning SilviaKronprinsessan VictoriaPrins DanielPrinsessan MadeleinePrinsessan Sofia

Nicole Nordins barnlycka – ett år efter uppbrottet från Peter Forsberg

17 apr, 2024, 12:00 
Nicole Nordin visar upp lyckan med barnen!
Annons

I maj förra året bekräftade Peter Forsberg och Nicole Nordin att de gått skilda vägar. I ett gemensamt uttalande skrev de att var fortsatt goda vänner och betonade att de kommer fortsätta att värna om sina barn.

Här är Sveriges 8 rikaste kvinnor – hela listanBrand logo
Här är Sveriges 8 rikaste kvinnor – hela listan

"Vi kommer fortsätta vara affärspartners och kommer alltid att vara kärleksfulla, dedikerade föräldrar till våra tre barn”, skrev paret i ett inlägg på Instagram.

Ex-paret har sedan flera år tillbaka lämnat livet i Sverige. I dag är de bosatta sig i Schweiz, där de driver ett skoföretag tillsammans – ett jobb både Peter och Nicole fortsatt att driva efter separationen.

Annons
Peter Forsberg och Nicole Nordin
Peter Forsberg och Nicole Nordin meddelade förra året att de går skilda vägar.Karin Törnblom / IBL Bildbyrå/TT

Nicole Nordins barnlycka

Nicole är dessutom väldigt flitig på Instagram. Ofta ger hon sina följare uppdateringar om sitt liv, hur hon reser kors och tvärs över världen och jobbar stenhårt med sina bolag.

Men jobb är jobb, barn är barn. Det är tydligt vad Nicole prioriterar här i livet och hon delar mer än gärna med sig av glimtar på sin barnlycka på sociala medier.

Nu har hon gjort det igen, delat med sig av härliga bilder på barnen, och den här gången är det från årets premiärdopp.

Annons

”Första doppet. Så förälskad i livet som jag skapar, dagarna jag lever, upplevelserna jag får, energin som jag hämtar och allt jag har”, skriver Nicole Nordin lyckligt.

Följarnas lycka: ”Underbart!”

Att Nicole är så mån om att dokumentera sitt liv uppskattas enormt mycket av hennes följare, som sällan är sena med att skriva uppmuntrande lovord i kommentarsfältet.

”Så otroligt härligt. Den bästa och härligaste tiden, att få vara med barnen och en ha en mysig stund tillsammans”, skriver en person.

Annons

”En filmsnutt fylld av glädje. Underbart”, skriver en annan.

Foto: TT/Instagram

Annons