Populärt: Drottning SilviaKronprinsessan VictoriaPrins DanielPrinsessan MadeleinePrinsessan Sofia

Nicole Nordins beslut efter uppbrottet från Foppa – lämnar Schweiz

16 nov, 2023, 07:30 
Nu har Nicole Nordin fattat ett beslut.
Annons

Det var den första maj i år som beskedet kom som slog ned som en bomb – superparet Peter Forsberg och Nicole Nordin separerar efter 13 år ihop.

Nu har det runnit lite vatten under broarna, och Nicole Nordin har fattat ett nytt beslut – hon har lämnat hemmet i Schweiz!

Så blir Peter ”Foppa” Forsbergs & Nicole Nordins nya liv efter uppbrottetBrand logo
Så blir Peter ”Foppa” Forsbergs & Nicole Nordins nya liv efter uppbrottet

Nicole Nordin har lämnat Schweiz

På Instagram visar Nicole upp att hon landat på vackra Island! Hon har åkt på en liten avstickare till den natursköna ön, och delar underbara bilder på sin sida:

En skärmdump från Nicole Nordins Instagram-story, en bild från ett flygplan
Annons
En skärmdump från Nicole Nordins Instagram-story, en bild från Island
En skärmdump från Nicole Nordins Instagram-story, Nicole står på en väg på Island
En skärmdump från Nicole Nordins Instagram-story, ett landskap på Island
Annons

Så underbart för Nicole att få koppla av lite, även om det skulle vara så att det är en jobbresa. För hon är ju en entreprenör med fullt upp.

Bland annat är hon VD för Alline Agency, som är en modeagentur, och delägare i skomärket Inuikii ihop med ex-maken Foppa. Det är också det sistnämnda som ligger bakom familjens flytt från Sverige till Schweiz.

–Vi har köpt in oss i ett skoföretag som har huvudkontoret i Zürich och vi vill satsa på det några år nu, sa Foppa till Aftonbladet 2018.

Därför bor inte Foppa i Sverige

Efter uppbrottet har både Nicole och Foppa valt att bo kvar i Schweiz, närmare bestämt i Zug. Foppa reser en hel del, och befinner sig inte alltid där, men han trivs som fisken i vattnet. Och han verkar inte ha hemlängtan:

– Det är stora skillnader från Sverige. Bättre väder och gillar man lagar och regler så är det bra ställe att bo på. Till en början tyckte jag att det var lite drygt med alla regler. Man kör inte för fort och jag har faktiskt slutat med det. Det finns kameror överallt, säger han till Aftonbladet.

– Man kan till och med åka i fängelse om man kör för mycket för fort och när man läser Aftonbladet är det väl inte så positivt det som händer i Sverige med alla skjutningar. Här kan mina barn gå till skolan i en trygg miljö. Jag är glad att jag bor i Schweiz och man håller sig inom vad man får göra helt enkelt.

Foto: TT/Instagram

Annons