Populärt: Drottning SilviaKronprinsessan VictoriaPrins DanielPrinsessan MadeleineVictoriadagenSollidens slott

Nicole Richie har förlovat sig

17 feb, 2010, 08:01 
Agneta Nisbeth
Annons
Nicole Richie och Joel Madden.
Nicole Richie och Joel Madden.

Nicole Richie och sambon Joel Madden har förlovat sig efter tre år tillsammans och två gemensamma barn. De planerar nu att gifta sig under året.

Nicole Richie, 28, var ett tag riktigt illa ute, hon greps av polis efter att ha kört i berusat tillstånd på fel sida av vägen. Idag är popstjärnan Lionel Richies dotter mamma till två barn, Harlow, 2 och Sparrow, 5 månader. Pappa till barnen är hennes sambo, rockstjärnan Joel Madden, 30.

Håll dig uppdaterad med vårt nyhetsbrev och få kungliga nyheter från hela världen!

Få nyhetsbrev med massor av tips på rolig läsning, spännande nyheter inom kungligt och nöje, repotage och mycket mer till din e-post varje vecka. Nyhetsbrevet är helt gratis!

Ja tack. Jag vill ta emot marknadsföring från Aller Media i form av nyhetsbrev och specifika erbjudanden baserade på profilering. För mer information se Aller Medias integritetspolicy.
Här har vi Nicole Richies förlovningsring.
Här har vi Nicole Richies förlovningsring.

Under en teveintervju i David Letterman show avslöjade Nicole att de bägge har förlovat sig och att de planerar ett bröllop till sommaren.

– Det stämmer att vi förlovat oss, men det var faktiskt ett tag sedan nu, så ni är lite sena, säger Madden på sin twitter-sida.

Nicole visade stolt upp sin ring för fotograferna som stod utanför tevehuset.

Av Agneta Nisbeth

Foto: Stella

Annons