Populärt: Drottning SilviaKronprinsessan VictoriaPrins DanielPrinsessan MadeleinePrinsessan Sofia

Niklas och Jenny Strömstedts besked – efter 17 år ihop

09 apr, 2024, 15:00 
Niklas Strömstedts avslöjande om bilden på Jenny Strömstedt.
Annons
Här bryter Jenny Strömstedt ihop efter Niklas ärliga ord om oron i äktenskapetBrand logo
Här bryter Jenny Strömstedt ihop efter Niklas ärliga ord om oron i äktenskapet

Niklas och Jenny Strömstedt är ett av Sveriges kändaste par. Men det fanns en tid då de knappt kände varandra, en tid då deras vägar ännu inte korsats och kärleken inte ännu spirat.

Vem som tog initiativet är inte heller helt klart. Berättelserna går isär och när de pratade om sitt första möte i Tillsammans med Strömstedts var det tydligt att de hade olika versioner om hur de träffades.

– Jag kanske skickade ett sms men det var ju du som ville att vi skulle ses. Hela upplevelsen var att det var du som raggade upp mig, har Jenny Strömstedt sagt i programmet.

Annons
Jenny Strömstedt och Niklas Strömstedt
Jenny och Niklas Strömstedt har varit ett par i 17 år.CAROLINA BYRMO/AFTONBLADET / Aftonbladet / TT

Niklas besked med Jenny

Kanske behöver man inte lägga så mycket energi på det heller. Det gick ju bra oavsett och i dag har Jenny och Niklas varit tillsammans i 17 år, varav 13 år som gifta.

Detta vill så klart paret uppmärksamma på ett speciellt sätt. Niklas delar nu med sig av en bild på Instagram där han och Jenny är utklädda till en björn och en kanin.

”17 år!”, konstaterar han lyckligt.

Niklas om björnen och kaninen

Jenny och Niklas har under sina år ihop förstått att det är väldigt viktigt att ta sig tid för varandra. På sociala medier delar de ofta med sig av gemensamma äventyr och diverse kärleksförklaringar.

Annons

Att Niklas nu väljer att lägga upp en bild på när han är utklädd till en björn och Jenny till kanin har sin förklaring. När paret gästade Carina Bergfeldts talkshow avslöjade Niklas nämligen att det är vad de brukar kalla varandra: Kaninen och björnen.

– Ja... Jag är ju björnen. Hon är kaninen för precis i början när vi träffades så var hon väldigt lik Lille-skutt. Liten och darrig. Det blev så bara, det är jättefånigt.

Foto: TT/Instagram

Annons