Niklas och Jenny Strömstedts gemensamma hemlighet: ”Kan inte berätta”

27 aug, 2022, 10:08 
AvSimon Holm Stålhand

Vägrar avslöja motivet!

Annons

Kändisar och tatueringar är en kombination som är väldigt vanligt. För när såg du en konsert eller en fotbollsmatch utan att se någon som är tatuerad?

Ja, de flesta har någon form av tatuering på kroppen idag!

Så även den populära artisten, Niklas Strömstedt, 64. Han syns i ofta i olika tv-program och artistkarriären kommer från att vara en del av bandet GES tillsammans med låtskrivarna Anders Glenmark och Thomas "Orup" Eriksson. Bland annat har de gjort succélåten från VM-sommaren 1994 "Nu gräver vi guld i USA". Han är också gift med den kända och väldigt populära tv-profilen Jenny Strömstedt.

Vägrar avslöja motivet

När han var med i TV4:s succéprogram, Så mycket bättre under 2015, så var Niklas Strömstedt en av de artister som valde att spontantatuera sig. En som som valde att spontantatuera sig tillsammans med Niklas Strömstedt var artisten, Lisa Nilsson, 51. Hon gjorde sin första tatuering vilket var en kärlekstatuering till sina barn.

Niklas och Jenny Strömstedt
Niklas och Jenny Strömstedt.

För Niklas Strömstedts del så var det hans andra tatuering som han valde att göra spontant. Motivet blev en liten kanin på underarmen. Men Niklas Strömstedt vägrar berätta om varför det blev just en liten kanin.

Annons

– Om du får tag i min fru, ska du ställa frågan till henne om kaninen. Det måste vara lite skumt, jag kan inte berätta allting, sa han då till Expressen.

Så förhoppningsvis får vi någon gång i framtiden veta varför det blev en liten kanin – och vad det representerar!

Annons