Populärt: Drottning SilviaKronprinsessan VictoriaPrins DanielPrinsessan MadeleinePrinsessan Sofia

Niklas Strömstedt öppnar upp – om okända bråken i relationen med Jenny Strömstedt

02 feb, 2024, 18:30 
Vendela Lönnqvist
TT
Nu erkänner Niklas tjafsen med Jenny Strömstedt!
Annons

Niklas och Jenny Strömstedt är ett av Sveriges mest självklara kändispar.

Den forna popidolen och programledaren träffades redan 2007. Då var Jenny nyskild och det skulle dröja fyra år till innan de gifte sig med varandra på Bromans Hotell i Trosa.

Niklas Strömstedts okända bråk med JennyBrand logo
Niklas Strömstedts okända bråk med Jenny

Så träffades Niklas och Jenny Strömstedt

Och början på deras kärlekshistoria var minst sagt romantisk. Faktum är att de började som grannar, då de flyttade in i varsitt bo bara några hundra meter ifrån varandra – på samma dag.

Naturligt är det väl då att de stöter in i varandra på närliggande caféer, och samtidigt fick de hjälp på traven då de hade gemensamma vänner.

En dag bytte de nummer med varandra, men enligt Niklas var det Jenny som la in första stöten. Det håller programledaren däremot inte med om:

Annons

– Jag kanske skickade ett sms men det var ju du som ville att vi skulle ses. Hela upplevelsen var att det var du som raggade upp mig. Men du är en gammal popstjärna som var stor på 90-talet så du tror att alla tjejer som pratar med dig raggar upp dig, sa Jenny i tv-programmet "Tillsammans med Strömstedts".

Niklas Strömstedt om bråken med Jenny

Att inte vilja erkänna vem som raggade upp vem är väl kanske inte nämnvärt ett bråk, men i kvällens "Carina Bergfeldt" vill programledaren Carina ta reda på om kändisparet faktiskt bråkar.

Niklas är snabb med att bekräfta att de, efter 15 år tillsammans, faktiskt inte bråkar – iallafall inte på allvar.

– Vi orkar inte bråka så mycket, skrattar artisten och fortsätter:

– Nej men hon kan säga "fan vad du stänker tandkräm" för att det kommer på golvet och sådär. Då har hon köpt våtservetter, "jag har köpt våtservetter, nu kan du använda dem så kan du torka upp här på golvet". Och jag tjatar på henne att hon aldrig tar bort sin kaffekopp. Men det är ju inte bråk på det viset.

Det är väl ändå underbart att höra!

Annons