Populärt: Drottning SilviaKronprinsessan VictoriaPrins DanielPrinsessan MadeleinePrinsessan Sofia

Niklas Strömstedt öppnar upp om skönhetsoperationen – har ångrat sig

01 sep, 2023, 09:00 

Nu berättar Niklas Strömstedt om ångern.

Annons

Niklas Strömstedt tillhör en av våra absolut mest uppskattade musiker – och nu kan han också lägga till författare på CV:t. Det är nämligen dags för honom att släppa självbiografi, och visst kan man tänka sig att det finns många spännande anekdoter att damma av.

Men livet är också präglat av sådant han ångrar – som när han låg hos doktorn för att göra en skönhetsoperation.

Jenny Strömstedt om svartsjukan mot Niklas – ärliga orden i tvBrand logo
Jenny Strömstedt om svartsjukan mot Niklas – ärliga orden i tv

Niklas Strömstedts ilska efter Jennys ord

Om det kommer lyftas i boken "Om" som precis kom ut på marknaden är oklart, men det är inte direkt skralt med bok-stoff. Niklas slog ju igenom på 1980-talet, och har sedan dess inte lämnat rampljuset. Boken är ju dessutom döpt efter hans största hits, som kom ut på albumet med samma namn 1990.

Annons

Boken är dessutom kvalitetssäkrad, av ingen mindre än hans hustru Jenny Strömstedt. Till Expressens Maria Brander berättar han att hon hade sina åsikter när hon läste boken – som fick det att hetta till lite.

– Hon tyckte att jag hade varit lite lat här och där. Det var sådan kritik man blir arg för först, men som man sen tar åt sig. Hon brukar vara likadan när jag ger henne kritik.

Jenny Strömstedt och Niklas Strömstedt
Jenny och Niklas är ett av våra kändaste par.

Niklas Strömstedt ångrade skönhetsingreppet

I den långa intervjun med Expressen berättar Niklas Strömstedt också om skönhetsoperationen han planerade – men inte genomförde. Maria Brander påpekar att han "varit inne på att strama åt huden på halsen", vilket Niklas bekräftar.

Annons

Men när det var dags, ångrade han sig.

– Ja, men när jag satt hos läkaren, så började jag känna att vad håller jag på med? Det blir ju som att laga ett hus med gaffatejp, säger han till tidningen.

Niklas har tidigare berättat om ingreppet som inte blev av i Fördomspodden med Emil Persson.

– Jag var inne på det där faktiskt en gång och satt till och med faktiskt framför en mycket mycket trevlig doktor och gick igenom det där, säger han i podcasten.

– Om jag gör det här ingreppet så kommer det ju bara börja hänga någon annanstans och då måste jag ju bara fortsätta och göra det där och göra det där hela tiden, så jag kom fram till att vi hoppar det här.

Foto: TT

Annons