Populärt: Drottning SilviaKronprinsessan VictoriaPrins DanielPrinsessan MadeleinePrinsessan Sofia

Niklas Strömstedt reagerar direkt – efter nya bilden på Jennys mamma

21 jun, 2023, 15:00 

Jenny Strömstedts nya bild på mamma Christina får alla att reagera!

Annons

Vid det här laget vet de flesta att Jenny Strömstedt är en riktig fena när det kommer till att hålla i nyhetssändningar, valdebatter och diverse direktsändningar i rutan.

Här bryter Jenny Strömstedt ihop efter Niklas ärliga ord om oron i äktenskapetBrand logo
Här bryter Jenny Strömstedt ihop efter Niklas ärliga ord om oron i äktenskapet

De som följer Jenny privat vet också att hon dessutom besitter gröna fingrar och har ett stort intresse för det lite lantligare livet, något hon gärna berättar mer om i podden Röda vita rosen.

Att vara ute i naturen, påta i trädgården, se blommor få liv och se grönskan växa har också gett sig uttryck i boken Ett år av liv i trädgården, som hon skrivits tillsammans med poddkollegan Victoria Skoglund.

Annons
Christina och Jenny Strömstedt
Jenny Strömstedt med mamma Christina.

Jennys likhet med mamma Christina

Just nu befinner sig Jenny på välförtjänt semester. Då passar hon självklart på att ta sig ut i den varma, gröna sommaren och se till så att ingen dag i den lummiga trädgården går till spillo.

Njutandet i naturen verkar vara ett släktdrag. Även Jennys mamma Christina har en faiblesse för att röra sig utomhus och ta del av den svenska naturens innehåll.

Det är också tydligt att Christina delar Jennys trädgårdsintresse. På mors dag delade hon med sig av en bild på sin älskade mamma, som då stod trädgårdsredo med krattan i högsta hugg.

Annons

Niklas Strömstedts reaktion

Titt som tätt dyker Christina upp på Jennys Instagram. Likheten mellan mor och dotter är alltid slående, något som följarna inte är sena med att påpeka i kommentarsfältet.

Nu har Jenny delat med sig av en ny bild på sin mor. På bilden sitter Christina vid sin brygga, bärandes solglasögon och med solens strålar svepande över sig.

”Hemma hos mamma!”, skriver Jenny.

Maken Niklas Strömstedt har kommenterat Jennys inlägg med ett hjärta, andra har kommenterat med hyllningsord och än en gång slagit fast att Jenny och Christina är lika varandra.

”Mor och dotter liknar varandra så mycket”, skriver en person.

”Jag förstår varifrån du har fått din skönhet!”, skriver en annan.

Foto: TT/Instagram

Annons