Populärt: Drottning SilviaKronprinsessan VictoriaPrins DanielPrinsessan MadeleinePrinsessan Sofia

Niklas Strömstedt säger sanningen om relationen med Jenny – efter 12 år som gifta

05 sep, 2023, 04:30 

Niklas Strömstedt om relationen med Jenny Strömstedt.

Annons

Jenny Strömstedt och Niklas Strömstedt är ett av Sveriges kändaste par. Hon är erfaren programledare i TV4, han är en erfaren musiker med välkända hits som ”Sista morgonen” och ”Oslagbara”.

Här bryter Jenny Strömstedt ihop efter Niklas ärliga ord om oron i äktenskapetBrand logo
Här bryter Jenny Strömstedt ihop efter Niklas ärliga ord om oron i äktenskapet

De må vara kända på olika fronter, men kändisskapet har också lett till jobbmöjligheter tillsammans och de har bland annat rest runt för att träffa diverse kändisar i tv-programmet ”Tillsammans med Strömstedts”.

”Väljer honom alla dagar i veckan för all evighet amen och till månen och tillbaka igen utan stjärnstopp”, skrev Jenny Strömstedt om relationen på Instagram förra året.

Annons
Niklas och Jenny Strömstedt
Niklas och Jenny Strömstedt har varit ett par i över 16 år.

Niklas Strömstedts ord om Jenny

Niklas och Jenny gifte sig 2011. Artisten är femton år äldre än Jenny och har tidigare sagt att han känner en viss åldersnoja, men det är inget som han tycker påverkar i relationen med programledaren.

– Min åldersnoja kan vi nog inte lasta Jenny för. Jag är så barnslig, så jag tycker att Jenny och jag är ganska lika i ålder. Men det är ett faktum att jag kommer att bli skitgammal betydligt tidigare än hon. Då får väl hon ta hand om mig… I bästa fall blir vi dementa samtidigt, hamnar på samma äldreboende och blir nyförälskade varje morgon, säger han till Hemtrevligt.

Annons

”Det är rätt häftigt”

Att kärleken är varm, harmonisk och stabil i paret Strömstedts liv är tydligt. Niklas är nöjd med sin tillvaro, barnen är friska och de mår väldigt bra i sitt förhållande.

En relation ska bygga på lätthet, enligt Niklas, och man kan bråka, tjafsa och vara sura på varandra – men det ska alltid finnas en lätthet i grunden som man kan falla tillbaka på. Den har han hittat med Jenny.

–Jag och Jenny har varit tillsammans i 16 år nu. Om jag går hemifrån och träffar Jenny en timme senare på gymmet så blir jag glad av att se henne. Det är rätt häftigt. Jag tror också att det är viktigt att man är varandras intresse, jag vill veta var i livet Jenny befinner sig.

Niklas Strömstedt
Niklas Strömstedt.

Foto: TT

Annons