Populärt: Drottning SilviaKronprinsessan VictoriaPrins DanielPrinsessan MadeleineVictoriadagen

Niklas Strömstedts känslosamma ord om dottern Maja – efter svåra tiden: "Men..."

24 jan, 2023, 20:30 

Nu öppnar Niklas Strömstedt upp om känslorna kring dottern Maja.

Annons

Håll dig uppdaterad med vårt nyhetsbrev och få kungliga nyheter från hela världen!

Få nyhetsbrev med massor av tips på rolig läsning, spännande nyheter inom kungligt och nöje, repotage och mycket mer till din e-post varje vecka. Nyhetsbrevet är helt gratis!

Ja tack. Jag vill ta emot marknadsföring från Aller Media i form av nyhetsbrev och specifika erbjudanden baserade på profilering. För mer information se Aller Medias integritetspolicy.
Jenny Strömstedts ärliga ord om barnen – berättar om sorgenBrand logo
Jenny Strömstedts ärliga ord om barnen – berättar om sorgen

Sedan 2011 är artisten Niklas Strömstedt, 64, gift med TV4-profilen Jenny Strömstedt, 50, och paret lever ett underbart liv ihop, som vi andra får ta del av genom deras sociala medier.

Familjen Strömstedt lever ett "bonusfamilj"-liv eftersom både Jenny och Niklas har barn från tidigare relationer.

Niklas har sönerna Simon och Adam med exfrun Efva Attling, samt dottern Maja med exflickvännen Agneta Sjödin, medan Jenny har döttrarna Kitty, Vanna och Mika med exmaken Fredrik Östergren.

Annons
Mika Östergren, Jenny Strömstedt, Maja Strömstedt Vimmel på nypremiären av GES show "Stanna världen en stund" på Cirkus i Stockholm
Jenny med dottern Mika och Niklas dotter Maja på premiären av GES show "Stanna världen en stund" på Cirkus i Stockholm hösten 2021.

Sanningen om Jenny Strömstedts relation med Niklas dotter Maja Strömstedt: "Är ju..."

Jennys och Niklas barn verkar alla ha en mycket nära och fin relation till varandra. Genom åren har vi sett dem på flera röda mattor för olika premiärer tillsammans.

I en intervju med Hänt berättade Maja även nyligen om relationen med sin styvmamma Jenny. Hon förklarade då även varför Jenny inte intervjuar henne när hon gästar Nyhetsmorgon.

– Jenny är ju fantastisk på att intervjua, men vi brukar se till att man inte hamnar där samtidigt. Precis som när pappa är gäst så är det inte Jenny som intervjuar honom. Mest bara för att man är ju familj, så det blir ju lite konstigt. Därför brukar vi se till att det är någon annan som intervjuar, just för att man är så nära, har Maja sagt till Hänt.

Annons
Jenny Strömstedt med barnen Vanna, Kitty, Mika och Maja Strömstedt Let's Dance, 2015
Niklas och Jennys barn har en fin relation.

Niklas Strömstedts känslosamma ord om dottern Maja – efter svåra tiden

Även Niklas och Maja har till synes en mycket nära och fin relation. Men under den senaste tiden har 25-åriga dottern tillbringat mycket tid utomlands.

Det är givetvis helt fantastiskt för Niklas att hans dotter lever ett sådant spännande och härligt liv, men precis som alla andra föräldrar så medför tiden ifrån varandra givetvis en stor saknad.

Annons

På tisdagen delar han med sig av en bild på sig själv och dottern på Instagram Story och skriver:

"Men kom hem nu!"

Niklas saknar dottern Maja.
Annons