Populärt: Drottning SilviaKronprinsessan VictoriaPrins DanielPrinsessan MadeleineVictoriadagenSollidens slott

Niklas Strömstedts sanslösa miljongåva till Jenny – nu är sanningen ute

14 feb, 2024, 18:00 
Niklas Strömstedt var bra generös när han gav Jenny en oförglömlig gåva!
Annons

Redan som barn sprang han runt på sina små tassar i den grönskande trädgården. Det var i torpet på Dalarö som Niklas Strömstedt tillbringade de flesta av sina somrar och platsen kom att bli högst speciell.

Här bryter Jenny Strömstedt ihop efter Niklas ärliga ord om oron i äktenskapetBrand logo
Här bryter Jenny Strömstedt ihop efter Niklas ärliga ord om oron i äktenskapet

Som barn var det kottar från barrträd som gällde, men i dag har han blivit lite mer av en livsnjutare och sitter och tar gärna tar del av den vackra natur som ramar in den underbara skärgårdsön, som vaggas in av ett levande hav.

Torpet tillhörde tidigare Niklas föräldrar. I vuxen ålder fick han ta över den älskade platsen och både han och hustrun Jenny Strömstedt har sedan dess älskat att tillbringa tid på det älskade smultronstället.

Annons
Niklas Strömstedt och Jenny Strömstedt
Niklas Strömstedt och Jenny Strömstedt.Karin Törnblom/TT

Jenny om drömlivet på Dalarö

I somras firade Jenny och Niklas 12 år som gifta. Att kärleken varit stark mellan paret är ingen överdrift – och den tycks verka lite extra stark när paret befinner sig på sitt älskade Dalarö.

Jenny har ju som bekant även visat sig ha väldigt gröna fingrar. Hon älskar att varandra runt i trädgården, påta ochj ha sig, och har tidigare beskrivit torpet som hennes drömplats på jorden.

– Där kan jag släppa ner axlarna och där känner jag mig som vackrast och starkast eftersom jag får strosa runt barfota, tvätta mig i havet och jobba i trädgården, har hon sagt till Damernas värld.

Annons

Niklas sanslösa gåva till Jenny

Eftersom Niklas är medveten om hur mycket platsen betyder för även Jenny, så har han sett till att ge sin kära hustru en gåva och i ett gåvobrev valt att överlämna 15 procent av sitt sommarhus till Jenny, rapporterar Hänt.

Hur mycket 15 procent av huset är värt är däremot inte känt, men enligt sajten Booli så är snittutropspriset för en fastighet på Dalarö 6 560 000 kronor. Om huset faller inom snittgränsen så innebär det att Jennys del är värd 984 000 kronor, närmare en miljon kronor.

Annons

Med andra ord är det ingen dålig gåva som Niklas gett Jenny!

Jenny Strömstedt
Jenny Strömstedt har fått en otrolig gåva av Niklas Strömstedt.Karin Törnblom/TT

Foto: TT

Annons