Nu finns det en ny version av appen - uppdatera din app genom att klicka här

Nu finns det en ny version av appen på Google Play Store - uppdatera din app där!

Niklas Strömstedts sorgliga besked om framtiden: "Sista gången"

Niklas Strömstedts sorgliga besked om framtiden: "Sista gången"

Snart är en era över, det meddelar nu Niklas Strömstedt.

Jenny Strömstedt om svartsjukan mot Niklas – ärliga orden i tv
0:28

Efter reklamen: Jenny Strömstedt om svartsjukan mot Niklas – ärliga orden i tv

(0:28)

Slå på ljud

Jenny och Niklas Strömstedt har varit gifta i elva år och ett par i ytterligare fyra. De har visat sig vara en oslagbar duo både i och utanför hemmet. Ja det är ju trots allt både makar och kollegor.

Men på sistone har de spenderat mer tid isär än vanligt. Niklas har varit på turné medan Jenny varit i TV4-studion. Och nu ger Niklas ett nytt trist besked om framtiden.

Niklas Strömstedts liv innan Jenny

Under hela hösten har Anders Glenmark, Thomas "Orup" Eriksson och Niklas Strömstedt varit ute på turné med showen "Stanna världen en stund".

Poptrion ligger bakom bandet GES som de bildade på 90-talet.

Ingen har väl missat den oslagbara hitlåten "När vi gräver guld i USA" som skrevs i samband med att Sverige tog hem brons i fotbolls-VM 1994. För den tidlösa sommarplågan vann de en Grammis och sålde över 500 000 exemplar av albumet med samma titel.

Men innan de gick ihop och bildade GES hade de alla framgångsrika solokarriärer, därför gick de isär 2003 för att satsa på musiken på varsitt håll.

Niklas bekräftar avskedet

De återförenades under en sommarturné 2018, och nu har de alltså gjort det igen – en allra sista gång.

"Ikväll är det dags igen! Tretton gig på Cirkus kvar och vid halvelvatiden den 17 december dunkar vi GES-handen i kaklet för sista gången.", skriver nu Niklas på Instagram.

Den 17 december blir en sorglig dag för alla GES-fans, för sedan blir det inget mer. Men en som kanske är något smygglad är nog Jenny, som då äntligen får ha sin make hemma om kvällarna igen!

Foto: TT