Populärt: Drottning SilviaKronprinsessan VictoriaPrins DanielPrinsessan MadeleinePrinsessan Sofia

Niklas Wahlgrens avslöjande om uppbrottet – så är relationen med Laila Bagge idag

27 feb, 2022, 12:10 

Niclas Wahlgren och Laila Bagge gjorde slut för åtta år sedan.

Annons
3 kungliga snackisar från vecka 8!Brand logo
3 kungliga snackisar från vecka 8!

Niklas Wahlgren och Laila Bagge var ett tag Sveriges hetaste kändispar, ändå tills de gick isär efter bara fyra års äktenskap.

Tillsammans har de sonen Kit, vilket gör att de fortfarande har en viss kontakt trots att det snart är ett decennium sedan skilsmässan

I en intervju med Expressen berättar Niklas att han trivs superbra med varannan vecka-upplägget som han och Laila har med sonen. Särskilt sedan han (med buller och brak) slutade på NRJ har han extra mycket tid att spendera tillsammans med sonen.

– Det är så jäkla härligt, jag är ju alltid hemma när Kid går till skolan, och när han kommer hem. Den veckan jag har honom, då är jag alltid där för honom, och det är superskönt, säger Niclas till Expressen.

Niclas Wahlgren längtar efter kärleken

Vardagen spenderar har annars ensam, då han inte är i någon relation för tillfället. Det trivs han väldigt bra med, även om han erkänner att han inte skulle ha något emot att träffa en ny.

– Jag trivs ganska bra i mitt eget sällskap. Men att dela vardagen med någon är det vackraste. Det är klart. Men tills den dagen kommer går det ingen nöd på mig, säger han.

Annons