Populärt: Drottning SilviaKronprinsessan VictoriaPrins DanielPrinsessan MadeleinePrinsessan Sofia

Noomi Rapace: Jag känner mig friare i USA

08 nov, 2010, 12:16 
Agneta Nisbeth
Annons

Noomi Rapace som just nu håller på att slå igenom i Hollywood säger att hon trivs toppen i USA. Där känner hon sig friare att klä sig som hon vill.

I en ny intervju för tidningen People talar nu Noomi Rapace ut om hur det känns att ha lämnat hemlandet Sverige för USA.

– Jag känner att jag har fått mer frihet här, frihet att vara individualistisk. Här kan du våga vara mer extrem. Ingen bryr sig om om du går runt på stan i solglasögon fast det regnar.

Håll dig uppdaterad med vårt nyhetsbrev och få kungliga nyheter från hela världen!

Få nyhetsbrev med massor av tips på rolig läsning, spännande nyheter inom kungligt och nöje, repotage och mycket mer till din e-post varje vecka. Nyhetsbrevet är helt gratis!

Ja tack. Jag vill ta emot marknadsföring från Aller Media i form av nyhetsbrev och specifika erbjudanden baserade på profilering. För mer information se Aller Medias integritetspolicy.

Tonårig pojke

Hon pratar också om hur det var att spela in Milennium-serien, filmerna som gjort att hon nu håller på att slå igenom stort i Hollywood. För att komma in i rollen som Lisbeth Salander var hon tvungen att klippa håret och färga det svart. Hennes sjuårige son Lev, född i äktenskapet med exmaken Ola Rapace, frågade då sin mamma:

–  Varför vill du se ut som en tonårig pojke?

En ära

Noomi håller just nu på att spela in Guy Ritchies nya Sherlock Holmes-film med Robert Downey Jr som åter tagit på sig rollen som den store detektiven.

– Det är verkligen en stor ära att jobba med dem, säger Noomi.

Av Agneta Nisbeth

Foto: Stella Pictures

Läs även:

Annons