Populärt: Drottning SilviaKronprinsessan VictoriaPrins DanielPrinsessan MadeleinePrinsessan Sofia

Noppes styvson Leonard Lewenhaupt ska gifta sig

18 jan, 2019, 08:00 
AvMaria Roswall
Tänk så glad Noppe hade varit över Leonards och Linnea Taubes lycka! Leonard föll ner på knä och friade när paret var på semester i Thailand och förutom paret själva är nog Leonards mamma Lee Lewenhaupt den lyckligaste. Äntligen har hon något roligt att se fram emot efter den tunga tid som varit sedan Noppe lämnade. Nu har hon ett bröllop att planera!
Annons

De är ett av societetens allra hetaste par. Leonard Johansson, 31, son till Lee Lewenhaupt och styvson till framlidne Noppe Lewenhaupt, och Linnea Taube, 28, dotter till kungavännen och miljardären Per Taube som äger Steninge slott och Stockholms Auktionsverk.

I somras blev de sambos och snart blir de äkta makar. Leonard har friat till Linnea, som svarade med ett rungande JA! Vi pratar med en minst sagt lycklig Leonard som berättar om hur han friade i Thailand där paret spenderar sin semester i Per Taubes fina hus.

Håll dig uppdaterad med vårt nyhetsbrev och få kungliga nyheter från hela världen!

Få nyhetsbrev med massor av tips på rolig läsning, spännande nyheter inom kungligt och nöje, repotage och mycket mer till din e-post varje vecka. Nyhetsbrevet är helt gratis!

Ja tack. Jag vill ta emot marknadsföring från Aller Media i form av nyhetsbrev och specifika erbjudanden baserade på profilering. För mer information se Aller Medias integritetspolicy.
Leonard föll ner på knä och friade under semestern i Thailand.
Kära som klockarkatter! Leonard föll ner på knä och friade under semestern i Thailand.

Grattis Leonard och Linnea! Berätta Leo, hur gick frieriet till?

Annons

– Stort tack! Jag friade till Linnea i familjens hus i Thailand efter en trevlig middag med vänner vid stranden. Jag gick ner på knä och hon sa ja! Vi är båda jätteexalterade och det har knappt landat hos oss att vi är förlovade. Det känns helt fantastiskt bra och jag är jättelycklig!

Linnea Taube
Med en gnistrande förlovningsring på fingret!

Vad blev hennes reaktion?

– Linnea blev överlycklig och överraskad och vi blev både glada och rörda, det är underbart att hon sa ja! Det känns stort och fint på alla sätt.

Annons

Har du planerat för frieriet länge?

– Jag hade tänkt på det ett bra tag, hur jag skulle göra och vart det skulle vara. Att tänka ut platsen och stunden var inte helt enkelt, men det blev perfekt!

Har ni redan nu några bröllopsplaner?

– Vi har inte kommit så långt med det än, men tankarna har gått från traditionellt kyrkligt bröllop till Jurassic park-tema! Kanske landar det någonstans där mitt emellan, ha ha!

 

Linnea och Leonard i Thailand.

Och efter frieriet blev det fest kan jag tänka mig!

Annons

– Absolut! Vi firade med familjen till sent in på kvällen. Mamma Lee är väldigt glad, och efter en tuff tid är hon verkligen lycklig för vår skull. Det känns fantastiskt bra! Vi är alla väldigt glada och lyckliga och ser fram emot att planera för bröllopet!

! Paret semestrade i Linneas pappa Per Taubes fantastiska hus i Phuket.
Första kyssen som fästman och fästmö! Paret semestrade i Linneas pappa Per Taubes fantastiska hus i Phuket.

Läs mer:

Foto: Privat

Annons