Populärt: Drottning SilviaKronprinsessan VictoriaPrins DanielPrinsessan MadeleinePrinsessan Sofia

Nour El Refais ilska efter svartsjukedrama på festen: "Tokraggade"

14 jul, 2023, 12:00 
Nour El Refai och Henrik Schyffert

Nour El Refai berättar sanningen om svartsjukedramat.

Annons

Nour El Refai och Henrik Schyffert har varit tillsammans i ungefär tio år. De träffades genom gemensamma vänner – och blev kort därpå ett riktigt power couple inom svensk ståuppkomik.

Nu har de sonen tillsammans, och ett gemensamt hem.

Så träffades Nour El-Refai och Henrik SchyffertBrand logo
Så träffades Nour El-Refai och Henrik Schyffert

Nour El Refai i svartsjukedrama

Men innan dess kämpade Nour med att hitta rätt i kärlekslivet. I en intervju med tidningen ETC berättar 35-åringen om ett av sina värsta midsommarminnen.

Nour El Refai och Henrik Schyffert
Nour var med om en mardröm.

Det rör en relation som verkar ha varit dömd att misslyckas redan på förhand.

Annons

– Jag var ihop med en kille som jag egentligen inte ville vara ihop med och hade tvingat mig själv att följa med på hans kompisars midsommarfest i skärgården. Det var min värsta mardröm; vi var isolerade på en ö, alla utom jag var vita, blonda, heterosexuella medelklasspersoner, det var sunkiga snapsvisor och sjukt mycket mygg – som jag dessutom är allergisk mot. Efter några timmar hade jag så mycket ångest och social fobi att jag gick ut i skogen och ringde en taxibåt, som visserligen skulle kosta 1500 kr och dröja med att komma, men det var det värt, säger Nour.

"Du är mycket sötare än henne"

Därefter blev mardrömmen ännu värre.

– Sedan anslöt två tjejer och när de såg mig, som nu låg i en hängmatta med bara huvudet synligt, sa en av de “Gud vad du är lik den där kändisen, hon som typ hatar killar och tycker att tjejer är bäst, Nour El Refai! Men du är mycket sötare än henne, hon är typ rätt manhaftig", säger Nour.

Annons

Och ingen urspårad kväll är komplett utan ett svartsjukedrama.

– Precis när vi skulle åka kom en tonårstjej springande som ville ha skjuts till stan. Hon tokraggade sedan på min kille under hela båtresan hem, satte sig jättenära honom och sa att hon frös, säger Nour.

Annons