Populärt: Drottning SilviaKronprinsessan VictoriaPrins DanielPrinsessan MadeleineVictoriadagen

Nour El-Refais ilska mot Henrik Schyfferts lögn – gick bakom ryggen på henne efter tio år

01 dec, 2023, 16:00 
Nour El-Refai

Nour El-Refai kom på Henrik Schyffert med en lögn – och blev vansinnig!

Annons

Nour El Refai och Henrik Schyffert är ett riktigt power couple inom svensk ståuppkomik. De delar samma mörka, cyniska humor – och gillar att anlägga en skarp blick på samtiden.

Henrik lider också av social ångest, något som även kan gå ut över Nour. Det berättar Henrik i TV4-programmet Hellenius hörna.

– Det värsta jag vet är när man får ett mejl och rubriken är: "Save the date". Då vet man att det är ett bröllop eller ett dop och man måste sitta åtta timmar i nån hyrsmoking och äta kall potatisgratäng och så är det där galna tjejgänget som försöker få projektorn att funka för att kunna visa bilder från sin "galna" skidresa och så gör de nån rap till, säger Henrik.

Så träffades Nour El-Refai och Henrik SchyffertBrand logo
Så träffades Nour El-Refai och Henrik Schyffert

Henrik Schyfferts lögn förstörde Nour El-Refais helg

Henrik Schyffert och Nour El-Refai
Henrik gjorde verkligen bort sig!

I programmet berättar Henrik om när han fick just ett sådant mejl, från en kollega.

– Jag hört Leif GW säga att folk som ljuger bra ljuger fort och bestämt. Så jag svarade direkt: "Kan inte då. Är i Vilnius". Jag bara hittade på, i panik. Då slår det mig att han ju har min kalender, för vi jobbar på en produktion. Så jag fick gå in och skriva dit det, Vilnius, säger Henrik.

Annons

Så gick det lite tid och bröllopet stundade. Plötsligt såg Henrik att kollegan hade lagt upp en inför-bild på Instagram.

– Han skrev: "Alla kommer att vara där utom Schyffert som tydligen kommer att vara i Vilnius. Men han kommer att skicka glada bilder därifrån". Vilken ångest när jag måste gå in till Nour och förklara: "På lördag ska du och jag åka till Vilnius". Så socialt trasig är jag, säger Henrik.

Henrik berättar om Nours ilska

Nour blev inte glad.

– Den där bussresan 04.30 på lördag till Skavsta flygplats, det var kärvt, säger Henrik.

För att göra saken ännu värre blev bröllopet framflyttat, eftersom bruden drabbades av covid-19. Det innebar att Henrik och Schyffert åkte till Vilnius helt i onödan!

Annons