Populärt: Drottning SilviaKronprinsessan VictoriaPrins DanielPrinsessan MadeleineVictoriadagenSollidens slott

Nu är det bekräftat - hon är Reinfeldts nya kärlek

23 feb, 2015, 11:23 
Agneta Nisbeth
Annons
fredrik-reinfeldt-roberta-ibl

Förre statsministern Fredrik Reinfeldt har hittat en ny kärlek. Enligt Expressen.se har han inlett en relation med Roberta Alenius som tidigare arbetade som hans presschef.

– Roberta och jag är arbetskamrater sedan många år. Det har efter hand gått över i djup vänskap. Vart det för oss nu vet jag inte ännu, men Roberta är en fantastisk kvinna, säger Fredrik Reinfeldt i en kommentar till Expressen.

Roberta Alenius började som pressekreterare inom Moderaterna 2005 och blev presschef när Frederik Reinfeldt blev statsminister. Det var hon som stod bakom det mejl som informerade om makarna Reinfeldts skilsmässa i mars 2012. Avslöjandet kommer bara en vecka efter att romansen mellan förre finansministern Anders Borg och pr-kvinnan Dominika Peczynski blivit känd.

Håll dig uppdaterad med vårt nyhetsbrev och få kungliga nyheter från hela världen!

Få nyhetsbrev med massor av tips på rolig läsning, spännande nyheter inom kungligt och nöje, repotage och mycket mer till din e-post varje vecka. Nyhetsbrevet är helt gratis!

Ja tack. Jag vill ta emot marknadsföring från Aller Media i form av nyhetsbrev och specifika erbjudanden baserade på profilering. För mer information se Aller Medias integritetspolicy.

Av Liv Sander

Foto: IBL

Annons