Populärt: Drottning SilviaKronprinsessan VictoriaPrins DanielPrinsessan MadeleineVictoriadagenSollidens slott

Nu avslöjas det – han är okände mannen som är med Carola Häggkvist på resan: "Underbar"

16 aug, 2023, 16:30 
Carola Häggkvist

Carola Häggkvist har haft med en okänd man på sina bilder.

Annons

Carola Häggkvist har levt relativt länge som singel. Sedan uppbrottet med Jimmy Källkvist för fem år sedan har hon inte haft en partner – i alla fall ingen som hon visat upp i offentligheten.

Men i en ny intervju med Expressen kom just frågan om nya kärlekar på tal.

– Det vore kul, det är nog dags snart. Men det måste vara rätt, så det är det. Det ska vara rätt och jag är kräsen där. Det måste lira. Och ser jag från början 'Mm, mja', då får det vara. Då är jag hellre själv, jag har det så bra som jag har det ändå, säger Carola i intervjun.

Carolas hektiska sommar: ”Rullar på”Brand logo
Carolas hektiska sommar: ”Rullar på”

Carola Häggkvist visar upp man på bilderna

Och med detta i åtanke är det många som reagerat på att en specifik man dykt upp väldigt frekvent på Carolas Instagram-konto på sistone.

Annons

Carola är med dottern Zoe på semester i Kroatien och har där slagit följe med en man vid namn Daniel Josefsson.

"Wow! Vilken dag på havet. Focus and holiday at the same time! Älskar hur Mia Adam jobbar för hur å hålla sig kvar ens på båten i 40 knop!! 🙌🏼 Tack Daniel för en underbar dag ute på havet", skriver Carola i ett av inläggen.

Vackra bilderna från Kroatien

Daniel är en entreprenör och fastighetsägare som hyr ut bostäder i Primosten vid Adriatiska havet. Hans företag heter Azalea.

Annons

"Efter tjugo år av turistande i Kroatien började Daniel köpa mark i Primosten först och främst för att producera vin och olivolja, därefter för att bygga lägenheter och hus att hyra ut – och Azalea startades", kan man läsa på Azaleas hemsida.

Daniels företag erbjuder även båtfärder, och han har tagit ut Carola till sjöss. På en särdeles vacker bild som Carola lagt upp tar Daniel själv ett dopp samtidigt som den kroatiska himlen färgas orange av solnedgången.

Det verkar vara en underbar resa som Carola är ute på – med ett underbart sällskap!

Annons