Populärt: Drottning SilviaKronprinsessan VictoriaPrins DanielPrinsessan MadeleineVictoriadagenSollidens slott

Nu berättar Lasse Kronér om sjukdomen

26 jun, 2024, 05:30 
Nu berättar den folkkära programledaren Lasse Kronér om hur han mår efter sin inställda medverkan i Bingolotto.
Annons

På midsommarafton var tanken att Lasse Kronér skulle medverkade i älskade midsommarbingo i TV4. I flera dagar hade han tillsammans med Lotta Engberg och Daniel Norberg pluggat allsång, allt för att bjuda tittarna på ett storslaget program.

Lasse Kronér om tuffa tiden: "Vad i helvete händer?"Brand logo
Lasse Kronér om tuffa tiden: "Vad i helvete händer?"

Men så blev det inte. Lasse Kronér ställde in sin medverkan på grund av sjukdom, något han aldrig gjort under sin över 40 år långa tv-karriär.

– Jag har längtat tillbaka till den studion sedan 2004 och äntligen igen tillsammans med Lotta. Men jag får för första gången i en 44-årig karriär ställa in. Tyvärr, sa han i ett pressmeddelande.

Annons
Lasse Kronér
Lasse Kronér tvingades ställa in sin medverkan i Lotta Engbergs midsommarbingo.Karin Törnblom/TT

Därför ställde Lasse Kronér in

I sommar kommer Lasse Kronér vara upptagen med ”Lasse på slottet”, en allsång som kommer äga rum på Tjolöholms slott strax söder om Göteborg.

Lasses allsång har premiär 1 juli. Då gäller det att han håller sig frisk och därför valde han att hoppa av Lottas midsommarbingo, trots att det bara handlade om en förkylning.

”Jag har gjort tv med covid, hög feber, halsont, magsjuka. Ja allt du kan tänka dig. Till och med sorg. Men nu fick jag ge mig. Har en premiär att tänka på också”, skriver Lasse Kronér i ett sms till Expressen.

Annons

Lasse Kronér: ”Måste bli friskare”

Ja, för premiären är bara en vecka bort. Lasse Kronér kan inte göra annat än vila, men han är positiv till att han ska vara tillräckligt kry för att kunna utföra sitt nya sommarjobb.

– Jag har en premiär nästa måndag, så jag måste bli friskare. Det går sakta, sakta framåt, säger han och hoppas att tillfrisknandet är i sikte:

– Det hoppas jag, annars blir det inställt.

Lasse Kronér
Lasse Kronér hoppas att han ska vara frisk till premiären av sin allsång den 1 juli.Claudio Bresciani / TT

Foto: TT

Annons