Nu bryter gästen tystnaden – efter Bianca Ingrossos märkliga fråga i sändning

Nu bryter gästen tystnaden – efter Bianca Ingrossos märkliga fråga i sändning

Foto: Discovery+
För två veckor sedan satt han i Biancas nya talkshow – nu berättar han om upplevelsen.
Bianca Ingrossos pengar – miljonbeloppen i lön och företag
0:44

Efter reklamen: Bianca Ingrossos pengar – miljonbeloppen i lön och företag

(0:44)

Slå på ljud

Bianca Ingrossos succé-talkshow BIANCA har minst sagt tagit Sverige med storm. En inte helt lätt uppgift när det redan svämmar av intervjuprogram i rutan – men tydligen ingen utmaning för Bianca.

Kanske är det hennes breda blandning av gäster som lyckas locka tittare i alla olika målgrupper.

Allt från Hollywood-stjärnor till racingförare har ju nämligen suttit mitt emot Bianca i soffan – och nu berättar den sistnämnda vad han egentligen tyckte om den frispråkiga stämningen...

Svindlande vinstsumman

Det var i slutet av maj som Sverige fick sig en ny racinglegendar – svensken Marcus Ericsson kammade hem den prestigefulla Indy 500-pokalen i Indianapolis.

Tävligen gick av stapeln för 106:e gången, och innan Marcus Ericsson kammade hem hela grejen var det hela 23 år sedan Sverige fick titeln tack vare Kenny Bäck.

Marcus Ericsson vinner racingtävlingen Indy 500

Marcus Ericsson har skrivit in sig i historieböckerna.

Michael Conroy

Men bortsett från det är det ett faktum att Sverige aldrig ens varit nära att tävla om första platsen.

– Jag kan inte fatta detta, jag är så glad, sa Marcus när han vunnit.

Och förutom att äran är enorm, eftersom tävlingen beskrivs som den mest prestigefulla racingtävlingen i världen, kommer den ju såklart också med en saftig prispott: 30 miljoner kronor och en lyxbil bland annat.

Biancas oväntade fråga i sändning

Från Indianapolis till filmhuset i Stockholm, för två veckor sedan gästade Marcus Bianca Ingrossos talkshow. Ett aningen ovant format för honom, eftersom det inte är den typen av sammanhang han brukar synas i.

Marcus Ericsson, Bianca Ingrosso, Lasse Hallström och Amanda Schulman i Bianca Ingrossos talkshow

Marcus Ericsson, till vänster, gästade samtidigt som stjärnregissören Lasse Hallström och superentreprenören Amanda Schulman.

Karin Törnblom/TT

Och fick han betydligt ovanligare frågor av Bianca än från gemene sportreporter. Amanda Schulman berättar att hon hört att deltagarna uträttar sina toalettbehov i bilen, eftersom loppet är så långt.

Bianca brister då ut i skratt – och Ericsson svarar på ryktet:

– Man kan bli… Grejen är att du svettas så mycket. Jag har försökt att kissa, inte bajsa. Men du sitter också så fastspänd att det går liksom inte.

Men Bianca håller fast vid sin poäng.

– Men är det någon som bajsar?

Marcus Ericsson dementerar det, men Amanda och Bianca vägrar ge med sig.

– Om du säger det så. Jag vet faktiskt de som kissat, men det är inte så kul för mekanikerna att tvätta sen, svarar Marcus då.

Men han racingstjärnan lämnade inte Biancas talkshow med dålig smak i munnen – tvärtom!

– För mig blir det ju ofta racingsnack, ”hur kändes bilen”, eller ”vad hände i depåstoppet”. Det här blir en helt annan grej. Jag tyckte det var jättekul för det första. Sedan är det ju en möjlighet att nå ut till fler. Det är många som följer mig, men de är redan i den här racingbubblan och jag tror att det är viktigt att försöka nå ut till en bredare publik, säger han till Expressen.

Foto: TT/Discovery+