Populärt: Drottning SilviaKronprinsessan VictoriaPrins DanielPrinsessan MadeleinePrinsessan Sofia

Nu har Pernilla lämnat lyxvillan på Lidingö – berättar varför

25 apr, 2024, 17:30 
Vendela Lönnqvist
TT
Nu har Pernilla packat väskorna och lämnat.
Annons

Pernilla Wahlgren går knappast på sparlågan sett till det hektiska schema som fyller hennes vardag.

Pernillas diss efter bröllopet – vägrar göra det igen: ”Galet”Brand logo
Pernillas diss efter bröllopet – vägrar göra det igen: ”Galet”

Pernilla Wahlgrens hektiska schema

Ett långt cv – från egen realityshow, programledare för "Allsång på Skansen", framgångsrik podcast, egna varumärken till en egen scenshow.

Trots otaliga uppdrag är Pernilla noggrann med att lämna plats i vardagen för familjetid och tid med sin numera make, Christian Bauer – och självklart gos med sitt nya barnbarn, som äldsta sonen Oliver fick för några månader sedan.

Då kommer nya säsongen av "Wahlgrens värld"

Pernilla har också en trogen följarskara, som på senare tid visat både oro och missnöje över att inte ha fått ta del av sångerskans liv på djupet i "Wahlgrens värld", vars 15:e säsongspremiär har dröjt.

Annons

Men nu är det slut på den långa väntan – 21 maj har realityprogrammet premiär, men med en del ändringar.

Tittarnas oro inför Wahlgrens värld

Programmet kommer sändas på den nya streamingtjänsten Max, som innefattar både HBO och Discovery+. Många tittare har däremot oroat sig över att Kanal 5 inte längre kommer visa programmet, men så är inte fallet.

Så du som litar på att följa klanen Wahlgren-Ingrosso på Kanal 5 kan pusta ut – du kommer kunna se den fullspäckade, nya säsongen där med.

Pernilla befinner sig i Visby

Men tiden står knappast stilla för Pernilla inför säsongspremiären. I skrivande stund har hon fullt upp med sin scenshow "Pernilla Wahlgren har Hybris".

Just nu befinner hon sig i Visby, vilket innebär att hon lämnat både kärleken Christian och den stora lyxvillan på Lidingö:

"Då har man checkat in på UNDERBARA @villaalmavisby - och vill ALDRIG checka ut..! TACK GUUULLIGA @emmalindau och @kallistobbe för att ni alltid får mig att känna mig som HEMMA här..! ", skriver Pernilla under en bild från hotellrummet och fortsätter:

"Se bild 7 & sista filmen…!! I kväll bjuder vi GOTLAND och VISBY på en riktig 'HAPPY ENDING'! SOM vi längtat!!!"

Annons