Populärt: Drottning SilviaKronprinsessan VictoriaPrins DanielPrinsessan MadeleinePrinsessan Sofia

Nu har Pippa Middleton hamnat i blåsväder

17 apr, 2012, 12:00 
Agneta Nisbeth
Annons

Pippa Middleton har nu blivit ämnet på allas läppar sedan hon söks av polisen i Paris efter ett pistolhot. Nu undrar alla var ÄR Pippa Middelton?

Annons

Storibritanniens blivande drottnings – Kates alltså – lillasyster Pippa Middleton, 27, verkar ha gått upp i rök efter skandalhelgen i Paris. Och finge Parispolisen fria händer och göra vad den vill i precis just nu, så skulle hon bums tas in för förhör.

Möjligen också sys in på tre år för “medhjälp” till mordförsök. Hårda bud.

Det handlar förstås om det numera så omtalade pistolhotet dagen efter partynatten på Paris fyrstjärniga restaurang “Chez Raspoutine” på Rue de Bassano, nära Champs-Elysées.

Annons

Hotar med pistol

Solen skiner, allt är frid och fröjd. Pippa och tre killkompisar åker nedcabbat i stan, i en röd Audi, stämingen är på topp. Pippa skrattar glatt i framsätet när hennes killkompis – som kör – hivar upp ett vapen och “hotar” den efterföljande paparazzin. Killarna i baksätet kikar av skratt. Alla verkar tycka att det är okej att flasha ett vapen mot en människa. Som franska polisen säger:

– Dålig smak.

Även om vapnet förmodligen var fejk, så hotar man inte folk ostraffat så där. Särskilt inte som Paris just haft en uppmärksammad mordhistoria när fyra människor skjutits ihjäl. Så Paris Judical Police, Parispolisen, är urförbannad över tilltaget.

Annons

Kvällen innan festade Pippa loss på populära nattklubben “Chez Raspoutine”, på en kostymfest som hennes gode vän modedesignern, vicomte Arthur de Soultrait, arrangerat på temat “Marie Antoinette och Ludvix XIV”. Champagnen flödade. Ni ser Pippa på väg till festen på bilderna här intill.

Rökridå

Håll dig uppdaterad med vårt nyhetsbrev och få kungliga nyheter från hela världen!

Få nyhetsbrev med massor av tips på rolig läsning, spännande nyheter inom kungligt och nöje, repotage och mycket mer till din e-post varje vecka. Nyhetsbrevet är helt gratis!

Ja tack. Jag vill ta emot marknadsföring från Aller Media i form av nyhetsbrev och specifika erbjudanden baserade på profilering. För mer information se Aller Medias integritetspolicy.

Nu lär hon klara sig. Ingen anmälan har lämnats in till polisen, paparazzin tycks också ha gått upp i rök, och nu sägs också bilden vara fejk. Och många misstänker att brittiska hovet agerat och lagt en stor, fet och rejält mäktig rökridå över alltsammans. Kanske det.

Av Marianne Rolfstadius

Foto: Stella Pictures

Läs även:

Annons