Populärt: Drottning SilviaKronprinsessan VictoriaPrins DanielPrinsessan MadeleinePrinsessan Sofia

Filippa visar sig med nye kärleken

19 okt, 2015, 11:03 
https://image.svenskdam.se/image-5470953?imageId=5470953&width=1320&height=689
Agneta Nisbeth
Annons
reinfeldt-NY

Nu visar Filippa Reinfeldt upp sin kärlek för första gången. På Instagram publicerade hon i söndags en bild på sin pojkvän Odd Eiken.

I augusti i år stod det klart att Filippa Reinfeldt mött kärleken på nytt, efter uppbrottet från ex-statsministern Fredrik Reinfeldt. Bara månader efter att det avslöjats att Fredrik blivit kär igen, i sin forna presschef Roberta Alenius, var alltså också Filippa förälskad. Målet för de ömma känslorna är Odd Eiken, vice vd för privatskoleföretaget Kunskapskolan Education.

Håll dig uppdaterad med vårt nyhetsbrev och få kungliga nyheter från hela världen!

Få nyhetsbrev med massor av tips på rolig läsning, spännande nyheter inom kungligt och nöje, repotage och mycket mer till din e-post varje vecka. Nyhetsbrevet är helt gratis!

Ja tack. Jag vill ta emot marknadsföring från Aller Media i form av nyhetsbrev och specifika erbjudanden baserade på profilering. För mer information se Aller Medias integritetspolicy.
ibl-fredrik-reinfeldt

Så här såg det ut förr, Filippa med dåvarande maken Fredrik.

Paret har dock inte synts tillsammans särskilt mycket. Inte förrän nu vill säga. I söndags lade Filippa nämligen upp en bild på sin nya pojkvän. “Efter en helg med jobb i Karlstad, träffa många gamla vänner, gå på kalas och dansa till @darinofficial

Av Johanna Lejon:

Annons