Populärt: Drottning SilviaKronprinsessan VictoriaPrins DanielPrinsessan MadeleinePrinsessan Sofia

Ny kalldusch för Madeleine

20 jan, 2017, 11:11 
Agneta Nisbeth
Madeleine har nåtts av ett tråkigt besked.
Annons

Modeprofilen Sofi Fahrman har separerat från sin fästman Nick Zijlstra. Sofi Fahrman lämnar beskedet i sin nystartade podd “Trettio plus trevar”, skriver Aftonbladet.

Beskedet är givetvis en mycket tråkig nyhet för prinsessan Madeleine och Chris O’Neill som är nära vänner med paret. Madeleine lärde känna Sofi Fahrman under tiden i New York och de umgås numera med sina barn. Sofi Fahrman är mamma till dottern Lily, 3. När prins Nicolas döptes i oktober 2016 var Sofi Fahrman och Nick Zijlstra inbjudna som privata vänner.

Håll dig uppdaterad med vårt nyhetsbrev och få kungliga nyheter från hela världen!

Få nyhetsbrev med massor av tips på rolig läsning, spännande nyheter inom kungligt och nöje, repotage och mycket mer till din e-post varje vecka. Nyhetsbrevet är helt gratis!

Ja tack. Jag vill ta emot marknadsföring från Aller Media i form av nyhetsbrev och specifika erbjudanden baserade på profilering. För mer information se Aller Medias integritetspolicy.

– Jag har känt att jag har levt med någon som är väldigt olik mig, och det betyder att man får kompromissa mer än vad man behöver göra om allt bara känns så himla rätt, säger Sofi Fahrman i podden om separationen.

Modeprofilen Sofi Fahrman separerar från Nick Zijlstra.
Modeprofilen Sofi Fahrman separerar från Nick Zijlstra.

Foto: Stella Pictures.

Annons