Populärt: Drottning SilviaKronprinsessan VictoriaPrins DanielPrinsessan MadeleinePrinsessan Sofia

Nya Åsa Nisse-filmen lockade många till biografen

11 feb, 2011, 08:08 
Agneta Nisbeth
Annons

Det blev en väldig rusch på röda mattan på Rigoletto när Stig Cederholms älskade Åsa Nisse gjorde efterlängtad comeback härom kvällen!

Manusförfattaren och skådisen Henrik Dorsin har blåst liv i ”gubben” lagom till filmen om Åsa Nisses 60 års dag och i huvudrollerna ser vi Kjell Bergqvist som Åsa Nisse och Ann Petrén som hans fru Eulalia. Johan Rabaeus, Brasse Brännström och Sissela Kyle är andra duktiga skådisar i den kändistäta ensemblen. Och om det är något vi kan vara säkra på så är det att ”Åsa Nisse – wälkom to Knohult” kommer dra storpublik till biograferna!

Håll dig uppdaterad med vårt nyhetsbrev och få kungliga nyheter från hela världen!

Få nyhetsbrev med massor av tips på rolig läsning, spännande nyheter inom kungligt och nöje, repotage och mycket mer till din e-post varje vecka. Nyhetsbrevet är helt gratis!

Ja tack. Jag vill ta emot marknadsföring från Aller Media i form av nyhetsbrev och specifika erbjudanden baserade på profilering. För mer information se Aller Medias integritetspolicy.

Av Maria Roswall

Foto: Cecilia Österberg

[smooth=id: 501; width:430; height:800; timed:false; arrows:true;carousel:true; links:true; info:true; align:center; frames:true; open:true;text:Alla bilder;]

Annons