Populärt: Drottning SilviaKronprinsessan VictoriaPrins DanielPrinsessan MadeleinePrinsessan Sofia

Nya avslöjandet: Sanningen om Bianca Ingrossos uppbrott med Phillipe Cohen

28 sep, 2022, 18:30 
Indra Nordemar

Bianca Ingrosso berättar nu vad som egentligen hände mellan henne och exet Phillipe Cohen.

Annons
Bianca Ingrossos pengar – miljonbeloppen i lön och företagBrand logo
Bianca Ingrossos pengar – miljonbeloppen i lön och företag

Bianca Ingrosso och Phillipe Cohen fann varandra i spanska Marbella för över tio år sedan. Sedan dess har de haft ett av- och på förhållande. Ja, de har hunnit bryta upp och hitta tillbaka till varandra hela nio gånger under dessa år. Men nu verkar det som att de faktiskt gått skilda vägar för gott.

Nu berättar Bianca om det tuffa beslutet – ett beslut som ska ha varit hennes eget.

"Fick inte vara Bianca"

Det var för drygt en månad sedan som entreprenören och tv-profilen gick ut med att hon och Phillipe gjort slut igen. De hade då redan varit ifrån varandra i ett par månader och fansen spekulerade hejvilt redan innan Biancas besked.

I en video på Youtube berättade hon sedan om sitt beslut:

– Jag har lämnat en relation som inte gav mig energi eller utmaningar eller positiva vibes. Jag blev inte sedd eller hörd och fick inte vara den Bianca som jag faktiskt är, sa hon då.

Annons

Sanningen om Biancas och Phillipes uppbrott

Bianca har sedan dess yttrat att hon nu är lyckligare än någonsin, men att hon under en längre tid mådde "skit".

Nu har hon publicerat en ny video på sin Youtube-kanal, där hon berättar hur det egentligen låg till i relationen med Phillipe.

– Jag tror att det tog slut för flera år sedan faktiskt, för att vi har varit varandras tryggheter, och väldigt nära vänner och varit väldigt passionerade, säger hon och fortsätter:

– Jag tror att det var det som hände den här gången och till slut så känner man bara: ”Nej, vet du vad. Jag tror nog att vi är lyckligare utan varandra”, så det var därför.

Trots att Bianca och Phillipe gått isär gång på gång och sedan blivit ihop igen, menar Bianca nu att hon inte längre ser någon framtid med exet.

– Jag tror att det är ett kapitel som är avslutat.

Foto: TT, Instagram

Annons