Nya bilden avslöjar intima relationen mellan Carola och profilen

Tobias Karlsson och Carola Häggkvist

Carola Häggkvist fick besök av en känd man och paret fångades på bild i en intim situation.
Allt om Carola Häggkvist!
Slå på ljud

Carola Häggkvist var på förhand en av favoriterna i årets upplaga av Let's Dance. Men vi vet alla hur det slutade.

Kroppen sa ifrån och 54-åringen tvingades dra sig ur tävlingen i förtid – maximalt snöpligt. Men sortin innebar inte slutet på vänskapen mellan Carola och danspartnern Tobias Karlsson. Tvärtom.

Carola Häggkvist nära vän med Tobias Karlsson

De har fortsatt ha kontakt och uppträdde tillsammans under Pride-veckan i somras.

– Det var så härligt. Vi har verkligen funnit varandra under våren och det var så skönt att se henne igen och hon verkar må så bra, så jag är glad för det, har Tobias berättat för Aftonbladet.

Och det professionella samarbetet fortsätter, jämte vänskapen. När Carola hade en akustisk hitkonsert vid Steninge slott igår kväll dök Tobias upp för ett nummer och tog en svängom med sin gamla parhäst.

Exakt hur intim och avslappnad deras relation är avslöjades när Carolas klänning åkte upp – och Tobias snabbt var där för att rätta till.

Carola och Tobias Karlsson har en chosefri relation.

Tobias har hämtat sig från Let's Dance-debaclet – som tog hårt på honom.

"Jag är så klart ledsen och nedstämd då vi hade börjat känna finalvittring och för att dansen är mitt liv och mitt levebröd", skrev han på Instagram i samband med att nyheten kommit ut.

I intervjuer har han utvecklat sina tankar och betonat att vänskapen med Carola inte påverkats av avhoppet.

– Vi är jättegoda vänner och vi har kontakt dagligen nu. Det är det häftiga med Let's Dance, att man kan få en sådan djup relation till en annan människa på så kort tid, säger han till Hänt.

– Vi har skrattat, gråtit och kämpat, hela resan blir väldigt speciell. Och den här resan kan ingen ta ifrån oss, vi kommer fortsätta ha kontakt.