Populärt: Drottning SilviaKronprinsessan VictoriaPrins DanielPrinsessan MadeleinePrinsessan Sofia

Nya bilden på Anna Brolin väcker starka reaktioner: ”Vad har hänt?!!”

22 mar, 2023, 16:00 

De nya bilderna på TV4-stjärnan Anna Brolin väcker uppmärksamhet.

Annons

Anna Brolin är en av Sveriges mest omtyckta och profilerade programledare. TV4-stjärnan vet vad som krävs och med sin träffsäkra, härliga stil har hon blivit en stor favorit i rutan.

7 saker du inte visste om Anna BrolinBrand logo
7 saker du inte visste om Anna Brolin

Hon må vara sportjournalist i grunden, men det stoppar inte den folkkära profilen från att landa andra gig och fronta program som Efter Fem, Biggest Loser och Farmen.

Anna Brolin
Anna Brolin.

Bilden på Anna Brolin väcker känslor

Hon är dessutom en fajter ut i fingerspetsarna. På Instagram delar hon med sig av en bild där hon vandrar runt med kryckor, för att sedan dela med sig av en annan där hon står utan kryckor står i Efter Fem-studion.

Annons

”På väg till sopsorteringen med nycklarna i munnen pga orsaker versus två timmar senare på väg ut på studiogolvet….”, skriver Anna Brolin.

Nu undrar många av följarna vad det är som hänt med TV4-stjärnan, samtidigt som många hyllar henne för att hon orkar göra det populära aktualitetsprogrammet trots skadan.

”Oj. Va har hänt att du har kryckor?”, skriver en person.

”Varför går du på kryckor?”, skriver en annan.

”Älskar när du kan visa både vardag o studio”, skriver en tredje.

Annons

Henrik Alsterdals ord om Annas skada

Svensk Damtidning har tidigare rapporterat om att Anna Brolin råkat skada sig i samband med en padelmatch och tvingas halt runt i TV4-studion.

Kollegan Henrik Alsterdal har tidigare delat en video på Anna när hon ligger på golvet med benen i högläge, något som hennes läkare rekommenderat henne att göra så ofta som möjligt.

– Det roligaste är att det sticker upp ett par fötter här, eller roligt säger jag, det är ju egentligen ganska jobbigt, sa han i klippet.

Anna Brolin spelar padel
Anna Brolin spelar padel.

Foto: TT/Instagram

Annons