Nya bilden visar: Carola tillsammans med ex-pojkvännen igen

22 dec, 2022, 10:12 

Kärleksrelationen ersattes av en varm vänskap.
Nu syns Carola Häggkvist och ”Kicken” ihop igen!

Annons

Schlagerdrottningen Carola Häggkvist har ständigt fullt upp. De senaste veckorna har hon rest runt i hela Sverige med julturnén A Grand X-mas, som hon gjort tillsammans med Måns Zelmerlöw.

Så lever Carolas expojkvän Jimmy Källqvist i dag!
Så lever Carolas expojkvän Jimmy Källqvist i dag!

Efter alla konserter och städer var det med vemod i rösten som de folkkära artisterna nyligen tog farväl av varandra, publiken och den hyllade julshowen.

— Jag vill bara göra det om igen. Det är väldigt sorgligt faktiskt att det är över, sa Måns Zelmerlöw i ett klipp på Instagram.

Måns Zelmerlöw och Carola Häggkvist under julkonserten A Grand X-mas
Måns Zelmerlöw och Carola Häggkvist under julkonserten A Grand X-mas.

Carola Häggkvist: ”Ta hand om mig själv”

Men mycket till julledigt verkar det inte bli för Carola. Hon tycks vara i ständig rörelse och under onsdagen befann hon sig på Grand Hotel i Saltsjöbaden för en välgörenhetskonsert för Operation Aid, en svensk hjälporganisation till stöd för Ukraina.

Annons

Det blev en oförglömlig afton. Lycklig, men utmattad, tackade Carola publiken och alla musiker som varit med och bidragit till den trevliga och viktiga kvällen.

”Nu ska jag bara se till å ta ta hand om mig själv lite också så jag kan finnas där 100% för mina barn och nära! Nu har krämat ut det sista ur rösten… hörs snart igen”, skrev hon.

Carola Häggkvist syns tillsammans med ”Kicken”

Under kvällen fick hon även träffa en kär gammal vän. Trummisen och ex-pojkvännen Christian ”Kicken” Lundqvist var på plats, och likt Carola var han en stor del av den festliga stämningen.

”Kicken kom och kickade!!”, skriver Carola på Instagram.

Carola Häggkvist och Christian ”Kicken” Lundqvist
Carola Häggkvist och ex-pojkvännen Christian ”Kicken” Lundqvist.

Det var ett bra tag sedan Carola och ”Kicken” var ett par. De började synas tillsammans 2009, men kärleksrelationen blev kortvarig och ersattes av en fin vänskap.

Annons

När ”Kicken” firade sin 50:e födelsedag på eventbåten M/S Molly, vid Strandvägen i Stockholm, var Carola på plats. Trummisen med den karakteristiska hårmanen sa då att det var självklart att bjuda in sitt ex.

– Jo, men vi är ju goda vänner, det är bra att man är vän med några ex, haha, sa "Kicken" till Aftonbladet.

Kicken och Carola
Christian "Kicken" Lundqvist firar att han fyller 50 år tillsammans med vänner på M/S Molly.

Foto: TT/Instagram

Annons