Nya bilden visar: Sofia Ståhls bebislycka med Tareq Taylor

05 apr, 2023, 15:04 

Sofia Ståhl berättar om glädjen med Tareq Taylor.

Annons

Efter flera års vänskap var romansen ett faktum. Varken Sofia Ståhl eller Tareq Taylor hade en chans att ducka när Amor avlossade sina berömda kärlekspilar och det var bara att omfamna kärleken.

Tareq Taylors känslokollaps i tv – tårarna efter orden om dottern
Tareq Taylors känslokollaps i tv – tårarna efter orden om dottern

Under åren hade Tareq och Sofia synts ihop i tv. De hade båda varit programledare för Lyckomaten i SVT, men det var först tre år efter inspelningen som de skulle finna varandra.

– Det var inte kärlek vid första ögonkastet. Vi träffades i ett tråkigt konferensrum första gången. Sedan var det ganska gemensamt om vem som tog det första steget, säger Sofia Ståhl till Hänt.

Sofia Ståhl och Tareq Taylor
Varken Sofia Ståhl eller Tareq Taylor lyckades ducka Amors pilar.

Tareq Taylor och Sofia Ståhl flyttar ihop

Sen dess har kärlekskarusellen fortsatt att åka runt på ett tivoli som verkar sakna någon stoppknapp. Tareq och Sofia har dessutom fortsatt att jobba ihop och under våren är de aktuella med företagsturnén ”Lämna disken, hångla istället”.

Annons

De har även bestämt sig för att ta nästa steg i relationen och flytta ihop. Sofias lägenhet i Hammarby sjöstad är till salu och hon kan knappt bärga sig innan hon får bli sambo med tv-kocken.

– Det känns jättespännande. Det är ett stort steg, men det känns som att våra liv har flätats samman över tid. Vi spenderar väldigt mycket tid ihop som det är redan, säger hon till Aftonbladet.

Sofia Ståhl och Tareq Taylor
Sofia Ståhl och Tareq Taylor flyttar snart ihop.

Visar upp bebislyckan: ”Bebisgos”

Ja, det är ingen hyperbol att beskriva Sofia och Tareq som ett lyckligt par som älskar att göra saker tillsammans. För att fånga alla fina ögonblick är Sofia även noggrann med att använda en kamera.

Annons

Sofia gillar också att dela med sig av livet på sin blogg. Men nu var det längesen hon gjorde en djupdykning i kamerarullen och väljer därför att bjuda på lite roliga nyheter i form av bebislycka.

”Låt oss gå direkt till det viktigaste: Min lilla systerson! Här är från första gången vi träffade lilla hjärtat och både jag och Tareq smälte. Herregud så ljuvlig han är! Bebisgos <3 Snusa på en bebis nacke <3 Titta på bebis som sover <3 Välkommen till världen lilla A!”, skriver Sofia.

Sofia Ståhl och Tareq Taylor visar bebislyckan
Sofia Ståhl gör en djupdykning i kamerarullen och delar med sig av en bild på systersonen och Tareq Taylor.

Foto: TT/Instagram

Annons